![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu cred ca exista cineva care sa se incadreze doar intr-o categorie.Daca vrei contrazice-ma?Dar nu cred ca e posibil.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cuma revenind la religie, cum poti si si ateu si credincios? Ma refer constient. Inconstient voi cica sunteti crestini dar deveniti atei daca situatia o cere. Se intampla si invers ce-i drept. |
|
|||
|
|||
![]()
Așa cum îți spune și Seraphim, scepticismul e bun, dar nu mereu. Scepticismul, ca și altceva, poate deveni un idol, o idee fixă care nu te mai lasă să vezi lucrurile corect.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Faptul ca cineva devinde extrem de sceptic printr-o idee fixa deja tine de altceva nu de SIMPLA si CLARA dorinta de a cerceta, verifica si confirma ceva prin repetitia "minunii"..evident fara obsesii si dorinta de razbunare pe cineva sau pe o ideologie! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
da,nu ai posibilitate sa slujesti la doi stapani sau sa stai cu fundul in doua barci.cale de mijloc nu exista,parerea me.
|
|||
|
|||
![]()
Sunt oameni și oameni, unii sunt dispuși să-și dea și viața pentru credință, alții aleg să-și practice credința în ascuns, ca să n-aibă probleme, iar alții cum ai spus și tu, devin atei dacă situația o cere.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum adică :dacă situația o cere ? ? ? ? ? ? Credința a ajuns un joc de-a alba neagra , uite popa nu e popa . . . ?
|
|||
|
|||
![]()
Nu știu exact la ce situație se refera ai2, dar comunismul poate fi o astfel de situație. Atunci s-au remarcat cele 3 categorii susmenționate.
|
|
||||
|
||||
![]()
Cel ce se leapada de Hristos in situatii limita , e tradare , semn de lasitate , ori , ori , atat si nimic mai mult ! Avem libertatea de a alege ! Hristos nu da buzna peste noi , ne asteapta cu rabdare , dar nu da buzna , iar alegerea este numai a noastra , caci multi sunt chemati , dar putini sunt alesi ! Doamne ajuta !+
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Astrologia adevar sau minciuna? | Templier Knight | Generalitati | 5 | 15.01.2011 09:16:01 |
Astrologia, idolatrie, vrajitorie | Vladimir-Adrian | Vrajitoria | 0 | 24.04.2010 14:24:19 |
|