![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Daca ar fi dupa mine eu v-as indrepta, dar nu se poate decat din proprie initiativa :) Cum l-ar putea cineva transforma pe Becali in Einstein ? :)) Doar sa vrea el singur sa se transforme...
|
||||
|
||||
![]()
Pai nu va bateti voi in piept cu Domnul Isus si il preaslaviti? Cum il respectati (ca sa nu spun iubire ca nici macar nu poate fi vorba in cazul asta) daca nici macar nu va dati silinta sa-i indepliniti cerintele?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2) Daca ne uitam la cuvantul diavol, diabolo.. citisem ca inseamna doi, dualitate,separare, nu Unitate, deci Dumnezeu; pt unii insa el e cu 2 coarne pt altii propriul ego necunoscut , neacceptat, neimbratisat (shadow) si infricosator la inceperea explorarii (dark night of the soul). Perceptia lumii vazute si nevazute e subiectiva si conditionata de "datul" (ADN, simturile,etc) umane.. deci diavolul poate fi si cu coarne dar si idee. Cu fiecare om discuti luand aminte de structurarea sistemului lui de intelegere, nu? 3) cineva mi-a zis azi :" Hristos e numai in biserica". Cred ca am sa deschid un topic cu tema asta......."locul lui Hristos in viata crestinului"...sau rolul liturghiei (ca traire a lui Hristos in toate faptele vietii cotidiene) de dupa Sf. Liturghie. As vrea sa stiu ce mai zic si ceilalti cititori ai site-ului.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E posibil pana la urma ca cei ce se vor trezi primii sa fie tocmai ateii (oamenii de stiinta) in ritmul asta. "Cei din urma vor fi cei dintai" daca stau mai bine sa ma gandesc. Pentru ca studiosii au deja baza mentala chiar daca sunt atei, si multi mai sunt si buni la suflet. Deci o sa se trezeasca pocnind din degete la un moment dat... si credinciosii o sa puna apoi ultimii mana pe carte...
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 17.01.2011 at 03:01:28. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stii tu ce simt eu?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
Dumnezeu vrea sa omoram oameni? | rightful8912 | Din Vechiul Testament | 52 | 22.11.2010 08:20:23 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? | tigerAvalo9 | Generalitati | 12 | 08.11.2008 13:13:18 |
|