![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Urmatorul pas este sa intelegi iesirea din ciclu.
|
|||
|
|||
![]()
Pippo mai intri cumva si sub alt pseudonim aici pe forum?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Pe cine suspectezi?
|
|||
|
|||
![]()
Nu-i frumos sa minti Andrei...Cozia!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Aha, multumesc de raspuns. Acum verific sa-mi dau seama cat de apropiat este de mine.
PS Care ii este nick-ul exact? PS2 L-am gasit, am verificat. Vi s-a parut ca sunt eu, deoarece omul are niste viziuni mai realiste si profunde asupra interpretarii Bibliei. Ma bucur sa aflu pe inca cineva (la prima vedere sumara) in afara de Traditie1 care intelege cat de cat cum stau lucrurile.
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 17.01.2011 at 01:29:58. |
|
|||
|
|||
![]()
va rog, puteti sa inserati linkul unde se era prezent/discuat despre asta? care era punctul de vedere/intelegere a lui Pippo???
|
||||
|
||||
![]()
Punctul meu de vedere era ca diavolul nu exista ca entitate, ci reprezinta cu totul altceva. Reprezinta slabiciunea (in fatza viciilor) in primul rand. Dar in nici un caz fantezii cu coarne, rodul fricii umane (din lipsa de intelegere bineinteles).
Cu sinceritate, Pippo Last edited by Pippo_; 17.01.2011 at 01:55:12. |
|
|||
|
|||
![]()
Practici Radiestezia?
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu. Nu practic nimic, cu exceptia identificarii sistematice si indreptarea propriilor vicii si greseli :) - adica fix ce a cerut Isus de la voi ca sa mergeti spre El :)
|
|||
|
|||
![]()
Numa de la noi??? Si ai venit tu sa ne indrepti? sau cum?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dumnezeu nu vrea suferinta omului | caty_deea | Despre Biserica Ortodoxa in general | 17 | 07.02.2011 23:14:52 |
Dumnezeu vrea sa omoram oameni? | rightful8912 | Din Vechiul Testament | 52 | 22.11.2010 08:20:23 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
Viata lui Iisus ,cum vi se pare filmul ,stiti mai multe despre el? | tigerAvalo9 | Generalitati | 12 | 08.11.2008 13:13:18 |
|