![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
carturie = cărțurie = cărticică
Aparent este o carticica despre viata mult trudnica si nefericita, ca sa zic asa, a unui om , nascut in ,,zodia" patimitorilor pt. Hristos, dar care are in ea multe si puternice, graitoare , pilde . Desi lectura este simpla , este de o frumusete deosebita ! O recomand cu caldura tuturor celor care ajung la ispita vicleanului, asa incit isi doresc cu infocare ceva ,,deosebit" pt. ei , crezindu-se pe ei deosebiti, si nu pot birui aceasta ispita, fara ca macar ei sa stie aceasta ! Cu aceste cuvinte nu doresc sa jignesc pe nimeni , starea pe care am amintit-o mai sus fiind una prin care aproape trecem cu totii, ci doresc sa propun o lectura frunoasa si totodata un ajutor duhovnicesc pt. a depasi stari de care de multe ori nici macar nu ne dam seama . Daca am fost inteles cum ca as epata , va rog sa ma iertati , nu acesta a fost gindul meu !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 27.08.2011 at 20:58:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3]"Dragostea adevarata se aseamana cu flacara unei lumanari. Oricate alte lumanari s-ar aprinde din ea, flacara primeia ramane intreaga si nu se micsoreaza deloc. Si, fiecare noua lumanare, are aceeasi flacara ca si precedentele... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ei, daca acum nu sunt la moda, din cauza diverselor nebunii si importuri, in curand vine vremea sa fie iar ""la moda""! De la sine va veni aceasta!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu nu o sa vina. E parerea mea, dar sunt convins de asta. Dar pana la urma ce ne intereseaza pe noi care e moda? Fiecare are drumul lui: cei care sunt in trend si in pas cu moda au drumul lor spre iad, cei care cauta sa faca voia lui Dumnezeu se straduiesc sa mearga spre Rai. Nimeni nu le garanteaza, dar macar ei au busola si au o destinatie fixata.
|
|||
|
|||
![]()
Cine se aseamana, se aduna. Exista,baieti care vor fete cuminti. Doar trebuie sa ai rabdare pana gasesti unul si bun. :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Da-ne Doamne mie si natiunii Credinta Fiului Tau cand si-a asumat pacatul lumii Ca sa putem sta drepti in fata furtunii Ca'i atat de trist sa vezi ce ieftin se vand unii Trag numai pentru ei si fac ce vor Demoni, manglitori ma tenteaza sa raman un carnivor Dar raze de adevar mangaietor de la Mantuitor Au ajuns la inima mea cu mult inaintea lor! |
|
|||
|
|||
![]()
Sigur ca exista si fete cuminti. Dupa cum a spus si AlinB depinde dupa care moda te dai, moda oamenilor sau a lui Dumnezeu!?
Last edited by Andreea2012; 08.11.2012 at 16:01:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fetele responsabile, ambitioase, cu caracter puternic si cu anumite principii (nu neaparat religioase ci principii ce tin de bunul simt si respect de sine) vor fi intotdeauna apreciate de barbati pe masura (am intalnit o asfel de fata!)! Daca consideri "fata cuminte" o fata mototoala si usor de dominat... nu stiu daca are vreo cautare pe "piata matrimoniala serioasa"! Imi plac fetele care stiu sa-si poarte singure de grija! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|