![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, nu sunt african. Ai grija ca doamne doamne ti-a citit postarea, du-te si baga matanii sa te ierte.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru????
Mi se parea ca semeni. Sigur, spiritual vorbind. Mic, negru, sfrijit, infometat, intinzand mana dupa nitica atentie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ce ai vrut să spui cu poza aceea? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu a fost chiar așa de repede. Obstacolele acelea mi-au arătat niște lucruri de care nu-mi dădusem seama până acum.
Cu poza aia am vrut să spun multe, printre care de ce Dumne Zeu privește la acei copii(și nu numai) cum cerșesc APĂ și pe unii îi privește cum își înnumără banii din conturi, cum își construiesc palate cu aur, de ce? Îi place acest peisaj? |
|
|||
|
|||
![]()
A devenit credincios pentru ca a vrut sa acorde inca o sansa religiei.
![]() Twilight zone ! |
|
|||
|
|||
![]()
Și eu mă amuz când mă gândesc că am vrut să ader la o religie. :D bine că toate astea au trecut. Slavă domnului că sunt ateu, vorba aia.
|
|
|||
|
|||
![]()
domnului Iliescu ?
Pai nu te mai suci, ramai ateu, ca in bancul cu Funar. Nu pot decat sa spun si eu : Slava Domnului ca esti ateu ! S-a rezolvat problema in Africa de cand te-ai intors la ateism ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu, dar lui i pasa si lui Dumnezeu nu.
Deci clar, ateul e mai dumnezeu decat Dumnezeul. that's the "logic". Conteaza mai putin ca el si fratii lui atei traiesc bine mersi de pe urma exploatarii amaratilor aia si razboaielor dintre ei. https://en.wikipedia.org/wiki/Conflict_resource https://en.wikipedia.org/wiki/Blood_diamond
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.10.2015 at 22:59:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate se face până la urmă călugăr shaolin și împacă pe toată lumea.