![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai ales ca forumul este www.crestinortodox.ro. Mai bine sa plece decat sa-si propovaduiasca religia lor falsa. Cine stie? Poate mai intra vreun tanar pe forumul asta si citeste ce scrie vreun eretic si da in pierzanie, mai ales ca s-ar putea sa creada ca tine de ortodoxie. Doamne fereste sa se intample asa ceva! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by maria-luisa; 07.05.2010 at 11:21:26. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am redat mai sus un mic fragment din interviul parintelui Savatie Bastovoi, dar el merita citit in intregime, fiindca nu gasim asa vorbe de duh prea des in viata noastra! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Ideea e ca din perspectiva ta suna mai bine sa nu zici nimic, sau sa zici dar sa nu folosesti arhicunoscutele si edificatoarele apelative " secta, erezie...bla bla". Nu stiu de ce intra sectarii pe acest forum, si mi se pare ciudat ca intra...pentru ca eu nu ii vad ca pe niste suferinzi, care vor sa isi spele imaginea (desi pe alocuri rolul asta il joaca)...dar eu ii vad ca intra ca sa ne anunte ca Ortodoxia e la pamant, ca Sfintii Parinti erau fix ca Ellen White, sfintii nu merita inchinare, cinstirea adusa de noi, asa cum o aducem, ca nu avem darurile pe care le au ei...si ca ne inchinam la idoli, si sarutam cadavre... Termenii "eretic, secta" nu i-am inventat eu, dar ii folosesc ca pe orice alti termeni care definesc ceva anume...asa cum i-au folosit intotdeauna Sfintii Parinti, Sfintii...si cum ne-au arat ce reprezinta ei, si cum trebuie sa ne ferim sa cadem in erezii. Acestea fiind spuse, iti inteleg sentimentul...daaaaar ceea ce simti tu poti face in dreptul tau, pentru ca eu de exemplu nu sunt genul care sa zambesc frumos la orice vad, sau aud...nu privesc toate religiile la fel, nu privesc pe toti oamenii la fel, si nu privesc nici tot ce vad, sau aud la fel... Tu te axezi pe atitudinea ortodocsilor, dar sunt sigura ca ai si tu atitudinile tale, in alte domenii( daca nu in acesta)...si vis a vis de alte aspecte, deci fiecare cu criteriile lui de evaluare, si cu modul sau de a actiona....mai dur, mai direct, mai bland, mai diplomat...
|
||||
|
||||
![]()
Poti trage si ideea centrala a comportamentului de exemplu...
Faptul ca tu critici anumite comportamente, denota chiar faptul ca nu ai respectul in care bati, pentru ca atunci nu ai critica nici tu, comportamentul altora, sau atitudinea lor... Nu ai de unde sti tu ce l-a indemnat pe respectivul/ii sa critice ceva, sa arate lipsa de respect fata de o anumita conceptie/doctrina/atitudine....pentru ca si tu cum critici o atitudine la randul tau, si nu o respecti...ci condamni, deci? Daca ai fi atat de respectuoasa si toleranta, atunci tu insuti nu ai critica acum nimic... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
* Tu insati.....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Uniunea Europeana - cel mai mare rau!
Raspuns: Da. Si urmatorul rau: guvernantii nostri in frunte cu base!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa se inchine si lui Scarabuta dar sa nu cumva sa vina la noi (pe forum sau in viata reala) si sa incerce sa ne converteasca sau sa ne vorbeasca despre nebuniile lor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar eu ziceam de sua,sunt mai degraba pro-american, decat pro-european ! Sunt de acord, ca UE, mai degraba profita de noi,decat sa castigam noi ceva ,si daca era dupa mine, puteam sta f bine, si in afara UE ! Iar despre clasa politica, cred ca ti-am mai zis, ca de fpat oporul face treaba in tara, nu 10 sau 100 de politicieni,corupiti desigur ! Am si eu cateva intrebari : de ex, mai ntreb daca romanul nostru e chiar cel mai harnic din europa ? sau cel mai cinstit ? sau cu simtul comunitatii locale ? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
2083 Declaratia Europeana de Independenta | Andrei B. | Generalitati | 0 | 26.07.2011 14:47:02 |
Petitie europeana pentru crestinism | Iosifg | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 30.01.2011 14:05:53 |
Prima Civilizatie Europeana | C.tin | Teologie si Stiinta | 17 | 15.10.2008 14:12:57 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 6 | 24.09.2008 04:50:01 |
Integrarea Europeana | angelica_74 | Homosexualitatea | 0 | 23.08.2008 18:30:52 |
|