![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si un mar care care dintr-un pom? Si asta are un mecanic?
|
|
|||
|
|||
![]()
marul care cade din pom poate fi
1 stricat ...crede ca se trage din maimuta))) 2 copt si gustos...a ramas in pom si si-a tras mai multa seva pe cel stricat il iei si il arunci,pe cel gustos ne hranim cu el |
|
||||
|
||||
![]()
Aici deosebirea e alta. E deosebirea dintre a stii cum functioneaza
un ceas si a stii cum a facut ceasornicarul ceasul. Stiinta poate stii cum functioneaza universul, dar nu poate stii cum a fost el facut. La ultima vine doar cu presupuneri. Nu mai are siguranta adevarului. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ceasul. Religia ne spune CINE a facut ceasul, din CE e facut ceasul, DE CE a facut ceasul, dar nu ne spune CUM a facut ceasul. Daca noi am stii cum a facut ceasornicarul ceasul am deveni ceasornicari. Stiinta onesta incearca sa afle cum functioneaza ceasul. Ea nu poate stii cum a fost el facut. Dar oameni de stiinta emit ipoteze de cum s-a facut ceasul singur. Fara ultimele ipoteze ale oamenilor de stiinta cele doua ar constitui crucea cunoasterii: una pe orizontala, stiinta, cealalta pe verticala, religia. Evolutionismul e o combinatie intre cum functioneaza si cum a aparut ceasul. De aici conflictul. Iertare.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
vierme macar, dar plecand de la materie anorganica, moarta, fara alte ingrediente vii, celule de ex. sau altceva, pana atunci teoria evolutionista e doar o ipoteza. Nu mai pun faptul ca ar trebui sa faca si ca acel vierme creat de stiinta sa-ti ceara apa la un moment dat, adica sa devina constient. cam mult nu crezi? Iertare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ar putea schimba ipoteza. Au trecut mai mult de 100 de ani de la Darwin, iar teoria evolutiei e confirmata de datele si stiintele aparute ulterior, nu infirmata. Plus ca, atunci cand stiinta va crea un vierme din materia anorganica (o problema de timp), tot veti gasi nod in papura si la ala. Citat:
Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]()
E buna lectia. Acum am inteles. Merci.
|
||||
|
||||
![]()
Cu mare placere, MariS, dar nu iti era adresata tie, ci lui Gavriil. La el virgula e o enigma, nu la tine. O seara buna.
![]()
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Oare caut Imparatia cerurilor? | AGabriela | Generalitati | 9 | 31.08.2012 17:04:27 |
Care este cel mai important lucru pe care doriti sa il faceti in viata? | alexdu | Generalitati | 79 | 23.09.2011 16:55:07 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
Care este rostul pe pamant a celor necasatoriti si a celor fara copii? | sophia | Nunta | 52 | 18.10.2010 12:02:02 |
PACATOSII FURA IMPARATIA CERURILOR!!! | sergiub | Preotul | 6 | 11.05.2008 23:50:11 |
|