![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai priviți încă odată foarte atenți cum îl prinde la furat de iarbă pe milițianul „bătrân” și îi dă rapid niște „piersici” (bobârnace) peste frunte și apoi niște „capace” peste chelie și un șut în dos de ăla nici măcar nu se sinchisește, crezând că l-a pălit trenul. Și știți voi ce pensie are un plutonier de 50-60 de ani? Că mai mult nu pare să aibă... deci mă mir că e la pensie, și oare nu este destulă iarbă pe ulițe? De ce să iei din iarba oițelor care trăiesc din pomană? Și ce trebuia să fi făcut în opinia voastră paznicii? Sau paznicul nu trebuie să alunge lupu* prins în flagrant? Lupu* ăla rău și îmbrăcat în haină de capră... șută. Sau nu se vede câte plase avea în mâini infractorul? Și să-i vezi cum se dădeau victime vrednice pe la OTV.
Last edited by vsovivi; 31.08.2010 at 16:57:54. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Într-adevăr omul venise la furat, se observă sacul în care aduna iarbă. Iar părintele nu l-a altoit de mânie ci educativ. Dacă părintele ar fi fost pradă unui acces de furie l-ar fi lovit cu pumnii sau într-un alt mod care să denote pierderea controlului, dar el are grijă să nu-i provoace dureri sau răni celui bătut. La observațiile foarte corecte ale lui Ovidiu mai adaug că filmarea a fost făcută cu o cameră video profesionistă (focalizare cu putere mare de apropiere, stabilizator de imagine) nu cu un telefon sau aparat foto, deci e vorba de o înscenare ale cărei intenții să sperăm că vor ieși la iveală.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ha, ha, ha ... auzi la el ... bataie educativa ... Asa grija are ca ii da un sut in fund mosului cu atata sete ca era sa se dezechilibreze ... Terminati cu prostiile ... ca mai rau agitati apele. Asta e ... i-a tras o chelfaneala. O sa vedem de ce. Dar nu mai veniti cu inventii. Mai ales cand sunt marca vsovivi ... |
|
|||
|
|||
![]()
Se vede ca n-ai copii :))) Vorbesti de parca esti in trecere prin Romania, nu cetatean stabil obisnuit cu balcanicii si tiganii, cu bataile si scandalurile educative care sunt la tot pasul.
:)))parca acum ai aterizat de pe luna Priveste ce a facut ieri ofiterul de 48 de ani, pensionat, la Bratislava, cind i-a ajuns cutitul la os din cauza familiei de tigani , vecini de palier... A scos automatul si i-a impuscat SISTEMATIC calculat pe absolut toti membrii familiei. Pe unul l-a fi fugarit pina afara cind incerca sa scape si l-a prins pe trotuar descarcind in el trei gloante(nu unul) Motivul se pare ca este presiunea psihologica( gunoaie lasate pe palier, manele date tare toata ziua, scandaluri, gindaci, putori felurite, foc in casa, bazate pe neputinta autoritatilor de a face ceva) pe care o puneau tiganii pe vecini pentru a-i muta de acolo si pentru a cumpara ei ieftin tot blocul..si baiatul asta nu a mai rezistat si i-a ras pe toti. Deci fereasca Dumnezeu, ca toti au o limita a rabdarii |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bataia nu poate fi nicicum ingaduita. Decat ca mijloc de autoaparare. Orice alta explicatie, de orice natura, nu isi are locul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fratii Grimm Îți mai amintești cum au pus Băsescu și Tăriceanu turta dulce în Harta UE? Așa s-au dus toți copiii și s-au așezat în Franța și Germania... oare vouă chiar nu vă plac țiganii? Tot așa ca lui Șarkhoții? Păi chiar nu știu ce ne-am face fără țigani. Last edited by vsovivi; 31.08.2010 at 17:20:18. |
|
|||
|
|||
![]()
Păi n-ar trebui oare Dumitre dragă să-ți aplic o bătaie educativă când spui că eu viu pe aici cu invenții? Și încă din alea cu marcă... Păi tu n-ai aflat că și nemții, cât sunt ei de naziști, și ei au trecut la Euroi? Deci ai grijă că dacă mai minți pun mîna pe tine și te bat de nu te vezi, de-ți sar ochișorii din cap... la șah... firește că sunt slab și n-am putere și de arte marțiale și yoga m-am lăsat! Deci nu mai fi mă tot mereu cobe fatalistă! Sau tu n-ai auzit zicala că bătaia e ruptă din Rai? Doar că Domnul azi nu te mai bate cu bâta... că nu a venit să dea cu toiagul ci să găsească oița pierdută... dar dacă ea nu vrea să creadă cu niciun chip așa ca tine... ce să-i poată face... o plânge că nu mai vine la păscut așa cum a venit milițianul... dar ăla a venit la furat și nu la păscut, că dacă venea la păscut nu ar fi fost oprit de călugărele pus de pază.
Last edited by vsovivi; 31.08.2010 at 17:44:03. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Iar bataia nu e rupta din Rai ... cine zice asta e putin la minte, oricine ar fi el ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și așa e precum ai zis, cine zice că bătaia nu e ruptă din Rai e puțin la minte orcine ar fi el... Deci rămîâne cum ne-am înțeles. Una la ficați și una direct în ochi... asta ca să nu te deochi singur când prea te privești la goglindă. Uite ceva de genul ăsta. Last edited by vsovivi; 31.08.2010 at 18:09:33. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Liudmila Putina, stareta unei manastiri din Pskov? | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 27.09.2010 15:19:01 |
Caut un DUHOVNIC IN Constanta | alys77 | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 12.05.2010 17:16:41 |
Manastirea Colilia Constanta | E_my | Pelerinaje la locuri Sfinte | 0 | 26.09.2009 00:44:18 |
Articol - Cazinoul din Constanta | Ioan_Ciobota | Generalitati | 1 | 04.07.2007 05:33:16 |
Procesiune azi in Constanta | nicoleta34 | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 28.07.2006 10:04:39 |
|