![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eh, cum a spus si Cristi, sunt femei si femei si pustoaice si pustoaice.
|
|||
|
|||
![]()
Da, asa este...plus, barbati si barbati . (sa nu uitam partea importanta )
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam asa vad si eu lucrurile, dar mai nuantat.. Imbatranirea ESTE folositoare, intr-un sens.. Cred ca este important ca omul sa-si simta neputinta fizica si psihica.. altfel ar fi prea mandru! Murim incetul cu incetul.. imbatranirea este doar un avertisment. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
[COLOR=darkred]Omul este minunat pana in cele mai mici detalii[/COLOR], iar trupul este o opera de arta a Creatorului. Totul este minunat in trupul omului si nimic de lepadat, insa cu mult mai minunat a fost omul gandit de Dumnezeu dintru inceput. La mare, constiinta va fi cea care va ingadui sau va impiedica pe om sa stea aproape gol in fata altora. Personal, eu merg fara probleme la mare, insa daca as fi preot, ori vreun alt cleric, nu stiu de as mai putea ramane usor "in chiloti", pe o plaja.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Baile in mare Intrarea in apa se face progresiv, dupa o baie de soare de cel putin zece minute. In acest fel, veti evita probleme grave, cum ar fi socul termic sau stopul cardiac. Apoi, in apa, nu se sta, ci se inoata, se fac miscari continue sau se fac exercitiile de recuperare indicate de medic. Tot in apa, se poate executa automasaj pe intregul corp. Cand marea este mai agitata, actiunea mecanica a valurilor e un masaj binefacator pentru piele si tesuturile subcutanate. In prima zi, durata unei bai nu va depasi cinci minute, timpul fiind marit zilnic cu alte cinci minute. Copiii mici vor sta mult mai putin; la sfarsitul curei, o baie trebuie sa dureze maximum 15 minute, iar pentru copiii mari, pana la 20 de minute. Exercitii 1. Plimbari in pas vioi prin apa care depaseste foarte putin nivelul gleznelor. Efecte: glezne tonifiate, stimularea punctelor de presopunctura de pe talpa, ameliorarea platfusului 2. Pasi contra valurilor, pana ajunge apa la nivelul genunchilor. Efecte: gambe tonifiate, celulita din zona genunchilor dispare elegant 3. Inaintati in apa si lasati valurile sa se sparga pe coapse, invartiti-va pe toate partile, apoi mergeti timp de 10 minute prin apa la nivelul soldurilor. Efecte: cu acest exercitiu ati tonifiat picioarele de jos pana sus, si, bineinteles, celulita e doar o amintire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Marea face foarte bine.
Sa mergem la mare cu gandul de a ne vindeca, nu de a vedea pe unii sau pe altele! Mai bine la namol poate?(nu mai vedem nimic, insa devenim sanatosi si tonificati) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Părinte, se cuvine să mergem la plajă la mare?
Da. Ar fi o greșeală mare să nu vă duceți! Pentru că soarele e un doctor nemaipomenit de bun și de scump, care ni se dă gratuit. Însă, și acolo să fii stăpân pe tine. Nu te duce să păcătuiești! Iar dacă îți vin gânduri necuviincioase, stinge-le cu rugăciunea, și tu te folosești de soare. Căci nu se poate fără rugăciune, nu se poate fără trăire, nu se poate fără trezvie. Doar nu te duci acolo să măsori trupurile oamenilor! Dacă te duci așa, e inutilă și întrebarea, te duci ca un păcătos! http://www.ziarullumina.ro/articole;...a-spre-El.html |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Personal consider ca nu e o problema daca ai scopuri bune si chiar iti doresti sa fii in natura sa te bucuri de viata. Daca mintea ta devine devinata cu privire la aspectele sexuale atunci devine o problema sau daca nu deja exista la tine. Sa nu uitam ca in Sfanta Biblie poparele din Vechiul Testament(chiar si poporul evreu care avea o lumina, spune in Biblie ca Dumnezeu l-a pedepsit pentru neascultarea lui) au fost pedepsite de Dumnezeu pentru practicile lor si idolatrizarile lor, orgii - sodomii. Asta ca in orice lucru, fie el bun, daca il aplici cum nu trebuie si il faci in mod gresit, deviat sau accentuat poate sa devina un mare rau. Bunul Dumnezeu sa ne ajute sa traim asa cum trebuie, alegand ceea ce este bine! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Cleopa ne vorbeste despre cele 14 conditii canonice pt mersul la biserica: | caminaris | Tinuta in Biserica | 28 | 03.01.2013 17:15:44 |
Doctrina socului- mersul lumii | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 06.06.2012 19:29:32 |
O mare rugaminte odata cu aceasta Sfanta mare sarbatoare | mara2008 | Generalitati | 7 | 25.12.2009 22:35:45 |
plaja versus rugaciune | jenica | Generalitati | 29 | 01.08.2007 07:50:09 |
|