![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar aceste legi sunt stabile de mii de ani tocmai ca omul sa poata avea incredere.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Asta a hotarat...cine?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e cazul sa personifici legile fizicii. Un obiect nu vrea nimic. Nu poate sa vrea. Si nici oamenii daca vor ca greutatea sa fie dubla, tot degeaba. Se pot ruga, pot medita, pot crede foarte aprins ca li s-a dublat greutatea, legile fizicii raman aceleasi. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
1) de ce presupui ca ar fi trebuit sa hotarasca cineva asta? Legile naturii sunt suficiente.
2) nu a hotarat nimeni, este un fapt dovedit. Ceasurile nu au ADN! organismele vii da! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai intreb o data: cum este posibil acest lucru intr-o lume in continua schimbare? Sa auzim justificarea naturala a faptului ca legile nu se schimba. Citat:
Mai intreb o data: de ce ar trebui sa evolueze numai organismele vii? Muntii cresc, marile se formeaza, se nasc insule...De ce nu se poate naste si un ceas de perete sau un dulapior cu pasta de dinti? E mult mai usor decat un ochi omenesc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt o gramada de legi dupa care se guvereaza natura si care nu sunt chiar asa de stabile. Unele actionand chiar haotic. E de ajuns sa te uiti in jur sau sa deschizi televizorul ca sa vezi despre ce vorbesc. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca e instabila si actioneaza haotic nu e lege. Eu vorbeam de legi precise si neschimbate: E=mc2, G=mc si nu este invinsa decat de o forta mai mare ca ea; actioneaza intotdeauna catre obiectul care o genereaza si nu invers, 1+1=2, [ce ar fi daca maine ar face 4? ] . Orbita pamantului este aceeasi de mii de ani, vai de noi daca s-ar schimba...De mii de ani fotosinteza se realizeaza cu ajutorul luminii si focul arde oxigen; formula apei este H2O; forta centrifuga inclina masinile in curba spre exterior iar daca batem covorul putem avea incredere ca praful iese din el datorita inertiei. Obiectele mai usoare decat apa plutesc pe apa, legea lui Arhimede functioneaza intotdeauna fara exceptie si intotdeauna suma patratelor catetelor unui triunghi dreptunghic este egal cu patratul ipotenuzei...samd...
|
|||
|
|||
![]()
Știința e una, ateismul e alta.
A spune că ateismul va învinge e o profeție pripită. Sunt date că ateismul e în declin: http://creationwiki.org/Decline_of_atheism
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si ce vrei sa demonstrezi? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar s-ar putea sa ai dreptate. Daca iei in calcul care este rata natalitatii in randul populatiei musulmane ... Astfel, este posibil ca ateismul sa fi scazut, procentual. Dar ca numar, ma indoiesc. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
fizicianul hawking iar se baga-n seama singur ! | Radu32 | Teologie si Stiinta | 38 | 23.10.2010 18:53:08 |
Stephen Hawking - Nu Dumnezeu a creat Universul | pisi | Generalitati | 263 | 30.09.2010 18:04:58 |
Ce puteti spune? | Darkanian | Generalitati | 19 | 04.07.2010 23:14:35 |
Fizicianul Stephen Hawking spune ca stiinta invinge | yawbaj | Teologie si Stiinta | 1 | 23.06.2010 15:35:14 |
spune nu homosexualitatii | sososoreeena | Homosexualitatea | 36 | 13.05.2009 11:29:02 |
|