![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps: dacă tot s-a epuizat subiectul și fiecare ce vrea, noi de ce nu am face-o? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:D
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
||||
|
||||
![]()
ca sa nu ne abatem de la subiect: cum o faceti "protejat" sau neprotejat :D
![]()
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Pai da... dar poate fi abstineta de la a zamisli copii dar nu si de la activitate sexuala, poate fi abstienta de la a activitate sexuala dar nu si de la zamislit copii caci se poate face fecundare in vitro...
poate fi abstienta de la violenta, obraznicie, impertienenta... si poate fi si protectie pentru acesta, ceea ce doresc si militez (nu milițesc) :)
|
|||
|
|||
![]()
Hai să ne potolim, să respectăm ce ne-a cerut Miha-Anca. Că tu ești dezertor în momentul asta, tu militezi pentru ordine, respect etc și noi suntem Off Topic de ceva vreme.
![]() Last edited by ovidiu b.; 24.10.2012 at 15:36:51. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
:D
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca, in afara de ceea ce am zis despre problema contraceptiei, abstinenta in cadru unul cuplu trebuie sa fie dupa cuvintele sfatului Pavel. Este buna in anumite limite din aceleasi motive ca si postul: pentru a ii ajuta pe cei doi sa se detaseze, sa nu devina 'inrobiti'. Dar nu trebuie exagerata. Dupa parerea mea, perioadele prea lungi cum ar fi alaptarea si toata sarcina (din principiu) sau 'interzicerea' in cazul celor care nu ai pot avea copii sunt exagerari de tip criptoplatonic.
Si cu asta, eu cred ca am zis tot ce am avut eu de zis in legatura cu acest subiect. Daca nu m-oi simti foarte provocata, nu cred sa mai scriu aici. De sambata incolo o sa fac 'abstinenta' de forum pentru o vreme, oricum.
|
||||
|
||||
![]()
Abstinenta sexuala este de doua feluri:
Cea exterioara - impusa prin conduita - brahmaciaria. Cea interioara - izvorata din cunoastere - kumara. Prima se fereste de simtiri erotice, A doua le priveste direct atunci cand apar, fara sa le evite sau cultive. Prima este sustinuta de rationamente scripturale, A doua de "vedere".
|
|||
|
|||
![]()
S-ar putea să fie chiar invers, tu să exagerezi. Care mai e rostul împreunării în cazul sarcinii?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|