![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Unirea dintre soti. Exprimarea dragostei si in aacest plan.
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) Last edited by Fani71; 24.10.2012 at 23:52:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ps: cu ultima parte a mesajului tau sunt de acord |
|
|||
|
|||
![]()
Oare exprimarea dragostei se materializează doar prin împreunare? Și care e rodul dragostei dintre soți, dacă copilul e deja zămislit?
Exprimarea iubirii nu se face numai prin sex, iar cei care se limitează numai la asta nu știu ce înseamnă dragostea sufletească. Mai mult, când e vorba de sarcină, sănatatea fizică și sufletească a copilului este mult mai importantă decât placerile carnale ale soților. Poți face o gramadă de lucruri frumoase fară împreunare, un fel de retrăire a primelor întâlniri, o reconectare sufletească care poate nu mai este așa vizibilă. ps: ți-aș scrie poziția unor părinți care sunt de o altă părere decât a ta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E imposibil. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca faci abstinenta un an si nici macar nu observi lucrul asta, atunci da, esti un om liber. Si iti garantez ca anul ala se prelungeste de la sine, in conditiile in care apar alte satisfactii duhovnicesti si sigur vor apare, pentru ca un astfel de an nu poate fi atins decat in doua feluri: prin frigidititate (nu stiu care ar fi termenul la barbati) sau o traire duhovniceasca deosebita. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si in continuare, nu stiu cum se face doar a ta iese in evidenta. Poate ca ai mai multe postari, poate pentru ca are o grafica atat de neinspirata.. Nu stiu daca si altii gandesc la fel, dar am zis sa o spun, poate te ajuta sa iei o hotarare (buna). Last edited by AlinB; 25.10.2012 at 00:02:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca cei doi se iubesc, este firesc sa vrea sa isi exprime dragostea si in acest fel. Desigur, in timpul sarcinii se poate ca femeia sa nu aiba dorinta sau sa aiba probleme de sanatate, asta e altceva. Stiu parerea p. Arsenie Boca si teoriile lui despre asta pe care le consider pseudostiintifice...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Totusi, sf Pavel si dupa el sf Ioan Gura de aur sfatuiesc cuplul sa nu prelungeasca prea mult abstinenta. Daca aplici argumentul tau si la post, cel mai bine ar fi sa mancam fasole si la Inviere.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Unirea conjugala (fizica), naturala atat timp cat urmeaza scopul ei care nasterea de prunci, si unirea conjugala care prin diverse alte lucruri implicate urmareste strict placerea si evitare nasterii de prunci. Prima este fara doar si poate binecuvantata si fara nici o umbra de pacat. A doua in schimb... Am vazut ca se obisnuieste sa se aduca in discutie cazul infertilitatii pentru a justifica sexul cu contraceptie - ei bine, infertilitatea nu este niciodata un diagnostic cert si definitiv (exemple destule) asadar oamenii sunt datori sa incerce. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Recomandarea este avuta in vederea a nu fi ca o nevointa peste puteri. Dar daca le sta in putere si chiar NU vor sau chiar nu mai simt chemare sa faca lucrul asta, de ce ar trebui sa-l faca in continuare? Citat:
Si cei care aleg regim vegan, nu maninca "de frupt" nici dupa Inviere. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|