![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Apoi numarul credinciosilor nu conteaza ci cat de crestini sunt ei. Numerele date de protestant sunt cred false...Apoi protestantii nu au o religie clara ci o religie amestecata de idei total diferite intre ele. Succesul protestant se bazeaza pe reclame si actualizarea (schimbarea)permanenta a ideilor crestine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa sa faceti tot mereu. Dar sunteti sigura ca nu postat doar de dragul de a va contrazice cu cineva? Ideea era ce faci dumneata daca duhovnicul dumitale cade in erezie. Cum a cazut un calugar numit Martin Luther... Din ce ai spus mai sus dumneata faci doua lucruri: - te rogi - asculti Ati ascultat. Deja sunteti protestanta...felicitari! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
spuneti dumneavoastra....; "protestant" si "a protesta" au radacina comuna. Eu credeam ca protestantii tocmai de aia se numesc asa: pentru ca au in gena dorinta de protest. Nu le convine nimic, doresc sa fie "altfel". Ei "asculta", chipurile, numai de Duhul Sfint; mereu au ceva de spus, de adaugat, de completat, de facut mai bine decit ceilalti. Daca cumva sint "protestanta" ma voi ruga sa ma indrept. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu insa am inceput discutia cu un ortodox nu cu dumneavoastra. Cum e la catolici pentru mine e mai clar. La ei autoritatea superioara este magisteriul viu al Bisericii nu Scripturile. Si Papa e infailibil ex cathedra. „Daca Biserica spune ca negrul este alb eu asa cred.” La ortodocsi e insa mai complex putin. Voiam sa aud opinia unui ortodox, nu a dumneavoastra. Neaguu insa, dupa ce m-a facut eretic, s-a pitit ca melcul in iarba deasa... Dar daca tot va mananca degetele: Citat:
Acele sute de preoti care vorbesc in limbi dar n-au fost excomunicati? Sunt ei in erezie sau sunt OK? Daca duhovnicul dumneavoastra trece de partea miscarii carismatice mai faceti ascultare de el? Last edited by penticostalul; 29.07.2011 at 20:41:44. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Si daca se dovedeste ca tot sinodul este eretic cine il mai excomunica?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Va recomand sa va studiati propria credinta si abia apoi sa vorbiti despre ce se intampla la protestanti. Pentru ca sunt mai milos din fire va dau eu un link catre un preot catolic carismatic: http://www.catholica.ro/2011/02/03/p...i-in-teologie/ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Pina la urma, ce urmariti sa demonstrati sau sa-mi aratati cu acesti carismatici? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|