![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Matei 17, 20. Iar Iisus le-a răspuns: Pentru puțina voastră credință. Căci adevărat grăiesc vouă: Dacă veți avea credință în voi cât un grăunte de muștar, veți zice muntelui acestuia: Mută-te de aici dincolo, și se va muta; și nimic nu va fi vouă cu neputință. Unde este credinta , este si Dumnezeu prezent prin minunile Sale... La voi, NP, este mandrie, o virtute specifica vrajmasului... oamenii mandri nu pot face minuni...dar sa nu uitam ca "însuși satana se preface în înger al luminii".... l Citat:
II Corinteni 11, 13 - 15 Pentru că unii ca aceștia sunt apostoli mincinoși, lucrători vicleni, care iau chip de apostoli ai lui Hristos. Nu este de mirare, deoarece însuși satana se preface în înger al luminii. Nu este deci lucru mare dacă și slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptății, al căror sfârșit va fi după faptele lor.
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Ce tare esti in Scripturi, frate Geony...
Impusti cu versete mai ceva ca un NP. In legatura cu minunile: Dumnezeu lucreaza si in zilele noastre cu mare putere. El uneori raspunde in mod providential rugaciunilor, vindeca intr-un mod miraculos pe cei bolnavi, pe unii ii eliberaza de demoni in chip supranatural, unora le da visuri sfinte si clarviziuni, Duhul Sfant lucreaza astazi cu tot felul de semne si minuni, la fel ca si acum 2000 de ani. La fel cum a lucrat, de altfel, in toata istoria bisericii. Miracolele nu au loc doar in Biserica Ortodoxa ci si la catolici si la penticostali si in mai toate confesiunile crestine. Cand au loc in alte biserici, aceste miracole nu sunt recunoscute de tine (si alti ortodocsi) dar cel care le face este Dumnezeu. Slavit sa fie El. Credinta noastra insa nu este fundamentata pe aceste minuni ci pe Cuvantul lui Dumnezeu inspirat, infailibil, neschimbat, inerant si vesnic: Biblia. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Doctore, parca iti luasei o morga de profesor. Ziceai ceva de " sfintii mistici gnostici iluminati care au experiența luminii taborice"...
Ce s-a intamplat cu tine de te-ai infricosat asa si ai reinceput cu vechiul tau "bai sectare..."? Ce te tulbura? Faptul ca am vorbit de infailibilitatea Scripturilor sau de puterea Duhului Sfant care lucreaza si astazi la fel ca acum 2000 de ani? Mai doctore mai, tu esti un simplu om, poti sa faci cate valuri vrei tu. Poti scrie cate aiureli "placebo" vrei. Necredinta ta nu-L va opri pe Domnul sa lucreze cu putere. Slavit sa fie El! |
|
|||
|
|||
![]()
................
Last edited by Penticostalul; 24.11.2010 at 10:50:42. Motiv: postare dubla |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ioan 5, 17. Dar Iisus le-a răspuns: Tatăl Meu până acum lucrează; și Eu lucrez. si....: "Matei 28, 20. ..... și iată Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin. " Dar si diavolul lucreaza: vezi I Petru 5, 8 "Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită,..." si ca sa iti dai seama ca si diavolul face minuni , citeste ce au facut vrajitorii lui Faraon ...sau femeia cu duh pitonicesc pe care a vindecat-o Pavel...sau. ewtc.... ....nu fii chiar orb si nu "manca tot ce zboara"....sunt credinte care nu au nimic cu D-zeu si se fac minuni...samanii, oare prin rugaciunile inaltate catre Dumnezeu aveau viziuni si savarseau vindecari...pune mana pe o carte de istoria religiilor, si nu mai fii "penticostal" fanatic.... .,...mare grija cu inselaciunea vorbirii in limbi!!!! vezi unde este amagirea.... Citat:
PS. am auzit de o minune in care un pastor penticostal s-a rugat la un cotetz unde era un porc bolnav, si porcul s-a facut bine...sau, s-au adunat pastorii la un loc sa vindece o fetita cu un handicap din nastewre la picioare, si dupa ce i-au convertit de la ortodoxie la penti. si dupa ce au facut paguba fam. respective, au lasat fetita nevindecata, /... NU MINT! asa sa-mi ajute Dumnezeu! (vezi ca ma si jur...) Unde e minunea...la vindecarea porcului, NU???????/ Citat:
O fost scris ieri, sau azi??? TU, si cei ca tine cred in ceea ce a spus CAROL PARHAM...stii cine este acest om amagit???
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ceea ce se practica la penticostali seamana cu o lucrare a vrajmasului care inseala si amageste pe toata lumea, chiar si pe cei alesi.... Citat:
....asa ca, vezi cui dai slava....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu vorbesti despre alti dumnezei. E treaba ta. Inca ceva: chiar si despre doctor_faustus am parerea ca scrie sincer, cu toate invectivele lui la adresa NP. Insa de cateva saptamani am inceput sa cred despre tine ca esti un doar un troll: - scrii doar pe aria "Secte si Culte".Daca ma insel, si tu chiar crezi ceea ce spui, iti cer iertare. Daca esti un troll, ramai pe aici, poate tot citind ce scriu crestinii ajungi si tu sa iti doresti sa-L cunosti pe Dumnezeu ![]() Last edited by Penticostalul; 25.11.2010 at 10:09:01. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
NP nu pun accent pe minuni in sensul ca nu sar in sus uite ce minune am facut noi etc etc. Slava si gloria pentru orice minune sunt ale lui Dumnezeu. l Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Userul care este adventist chiar a dat un raspuns la un alt topic despre faptul ca nu putea fi Rai inainte de venirea lui Iisus. Nu stiu ce denominatie sunteti, discutati cu el. Citat:
Jertfele erau pentru pacate, asa scrie. Acum se face jertfa nesangeroasa, a lui Iisus, adica Trupul si Sangele. dar nu are rost prea mult sa discutam, pentru ca nu intelegeti astea, si doar din filozofie asupra Bibliei nu prea se poate afla prea mult. Pentru ca dvs. o sa sustineti ceea ce spuje cultul pana in panzele albe, chiar daca ar scrie ceva total diferit. asa ca e mai mult o pierdere de vreme, discutie fara rost. Domnul spune ca nu de jertfe are nevoie, ci de curatirea sufletului. La fle si acum, importanta e curatia sufletului, ca altfel degeaba se ia Sfanta Impartasanie. Ca ei beneficiau deja de jertfa Mantuitorului desi aceasta nu avusese loc e ceva ce tine mai mult de SF, de genul calatorie in viitor. Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|