![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cu placere!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si e facuta pe la 16 ani, nu-i asa?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.05.2014 at 22:03:40. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar e bun ca ai incercat macar, iti exersasi spiritul oratoric, chiar are nevoie :) Mai bate in continuare saua, ca o sa priceapa..
|
|||
|
|||
![]()
Stii povestea cu soricelul, vaca si balega?
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc pentru compliment! :D Dar cum spuneam (iar ma laud, uite cine scoate raul din mine :D) eu nu imi pierd noptile pe nicaieri deci e firesc sa arat... destul de tanara la 25 de ani. :D Fotografia aceasta a fost realizata anul acesta la sf lui martie, deci la 25 de ani. Si e... cel mai natural moment al meu! :D
Last edited by Ana Tr.; 09.05.2014 at 22:05:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
probabil.Cred.(altfel unele lucruri nu se explica). =)) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu stiu pentru ca asa cum am mai spus citesc foarte mult (romane in special) si de curand am citit un roman care pe alocuri aborda tema aceasta. Deci stiu foarte bine. Si se refera la ceva exagerat.
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]()
Avantajele Internetului, nu gasesti la tot pasul oameni sa-ti spuna ce gandesc.
Citat:
Citat:
Poate nu e un rau in sine dar devin atunci cand cautarea lor il duce pe om in pragul deznadejdii. Ala e unul din semne ca drumul e gresit. Citat:
Citat:
Apropo, esti sigura ca banii aia ajungeau la copilul bolnav? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Zii mersi ca se putea intampla dupa casatorie si sa vezi atunci ce vaiete trageai pe aici. Citat:
El trebuie sa fie in asa fel incat sa-ti aduca tie din start, PLACERE. Iubire zici? Dar daca ar fi un tip de treaba, insa nitel obez? Merge? Dar daca ar fi nitel bolnav cronic si trebuie sa duci si tu chestia asta? Cum explici ca animalutzele si copii altora sunt mai importante pentru tine vizavi de ideea de casatorie, decat copiii ??
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 09.05.2014 at 22:25:59. |
|