![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Probabil trebuia sa tin toata drama pentru mine, sunt lucruri care sunt mai greu digerate de unii, mai mult creez sminteala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Părerea mea.
|
||||
|
||||
![]()
A, nu, nu e drama pentru mine, dimpotriva. Si nu, nu sunt chiar de capul meu. :D Si nu, nu tin cont de ce spun unii pe forum, spiritual eu ma simt grozav. :)
Dar ne-am indepartat foarte mult de ce se discuta initial. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este o poveste trista care dupa parerea mea isi are originea in Moldova si nu in Olanda si care explica temerile si dedesupturile postarilor din ultimul an . Este insa o treaba , o problema, ca sa gindesc americaneste, doar a domnisoarei Noesissa pe care o va duce in spate atit timp cit va vrea . Ispititorul pune coarnele iar noi le purtam atita timp cit vrem. Nu fac si nici nu doresc sa mai adaug nimic , este destul ca a iesit adevarul la lumina sau cu alte cuvinte s-a facut cunoscuta cauza modului prezent de intelegere si traire a ... religiei, care o fi ea ! In aceste conditii nu-mi mai ramine decit sa-mi cer iertare pt. severitatea atitudinilor mele trecute la adresa ta ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si stai, ce un an? Eu sunt in Olanda doar de cateva luni. Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Fiindca suntem intr-un medium de comunicare informal, prefer fiu adresata informal: Noesisaa e de ajuns, nu am nevoie de domnisoara. Daca eram fata in fata, alta era situatia si alta eticheta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? | teodoraianys | Generalitati | 4 | 04.04.2012 23:55:18 |
|