Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.03.2010, 15:38:08
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Miha-anca Vezi mesajul
Mi-am adus acum aminte de Elena "Va iubesc". POvestea ca merge o ora dus si o ora intors, ca sa ajunga la biserica. Imi e tare dor de cuvintele ei calde.
As vrea sa am si eu rabdarea si credinta asta, dar nu o am. Toti avem slabiciuni intr-un fel sau altul, deci...

Citat:
Noesis, te rog gandeste-te, ce vrei sa faci de acum inainte.
Tu ce crezi ca fac? Momentan asta e situatia.

Probabil trebuia sa tin toata drama pentru mine, sunt lucruri care sunt mai greu digerate de unii, mai mult creez sminteala.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 16:24:06
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Probabil trebuia sa tin toata drama pentru mine, sunt lucruri care sunt mai greu digerate de unii, mai mult creez sminteala.
Nu, nu trebuie să țineți "drama" (?) pentru dv, nici nu e necesar să țineți cont despre ce se spune pe un forum. La urma urmei, sunt multe păcate mai mari. Totuși, înclin să cred că ar fi foarte bine pentru sufletul dv să o spuneți unui preot sub patrafir. Asta, dacă nu ați obținut o dispensă sacramentală. Adică, singura situație când nu este păcat este atunci când un preot, în baza autorității de a dezlega primită de la apostoli (și nu la o simplă șuetă) v-a permis să faceți asta.
Părerea mea.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 18:53:57
Noesisaa's Avatar
Senior Member

Implicit

A, nu, nu e drama pentru mine, dimpotriva. Si nu, nu sunt chiar de capul meu. :D Si nu, nu tin cont de ce spun unii pe forum, spiritual eu ma simt grozav. :)

Dar ne-am indepartat foarte mult de ce se discuta initial.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 20:56:58
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
spiritual eu ma simt grozav. :)
Hmm.......
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 21:09:06
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
A, nu, nu e drama pentru mine, dimpotriva. Si nu, nu sunt chiar de capul meu. :D Si nu, nu tin cont de ce spun unii pe forum, spiritual eu ma simt grozav. :)

Dar ne-am indepartat foarte mult de ce se discuta initial.

Este o poveste trista care dupa parerea mea isi are originea in Moldova si nu in Olanda si care explica temerile si dedesupturile postarilor din ultimul an . Este insa o treaba , o problema, ca sa gindesc americaneste, doar a domnisoarei Noesissa pe care o va duce in spate atit timp cit va vrea . Ispititorul pune coarnele iar noi le purtam atita timp cit vrem.
Nu fac si nici nu doresc sa mai adaug nimic , este destul ca a iesit adevarul la lumina sau cu alte cuvinte s-a facut cunoscuta cauza modului prezent de intelegere si traire a ... religiei, care o fi ea ! In aceste conditii nu-mi mai ramine decit sa-mi cer iertare pt. severitatea atitudinilor mele trecute la adresa ta !
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 21:40:25
Noesisaa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Este o poveste trista care dupa parerea mea isi are originea in Moldova si nu in Olanda si care explica temerile si dedesupturile postarilor din ultimul an .
In Moldova? Ce vrei sa spui? Temeri? Care?
Si stai, ce un an? Eu sunt in Olanda doar de cateva luni.

Citat:
In aceste conditii nu-mi mai ramine decit sa-mi cer iertare pt. severitatea atitudinilor mele trecute la adresa ta !
Ai un mod foarte ciudat de a-ti arata lipsa de respect fata de celalalt. Plus: in fara daca le folosesti ca si titlu de politete combinate cu persoana a II-a plural si ton in general reverentios (vezi Mihnea Dragomir), incearca sa nu mai folosesti apelative gen domnisoara, doamna, domnule...
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 22:10:41
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Implicit

Citat:
In Moldova? Ce vrei sa spui? Temeri? Care?
Si stai, ce un an? Eu sunt in Olanda doar de cateva luni.

Ai un mod foarte ciudat de a-ti arata lipsa de respect fata de celalalt. Plus: in fara daca le folosesti ca si titlu de politete combinate cu persoana a II-a plural si ton in general reverentios (vezi Mihnea Dragomir), incearca sa nu mai folosesti apelative gen domnisoara, doamna, domnule...
Spune-mi te rog, ce formule de politete voiesti sa folosesc in conversatia directa dintre noi ?La diferenta de virsta dintre noi poti fi sigura ca deja iti acord o pozitie privilegiata procedind astfel si apoi am sa-ti fac o critica intreaga a evolutiei elementelor de politete dintre noi din ultimul an . Nu am sesizat ca ai avea vreo dorinta in acest sens , dar nu m-am blocat in asta .Infara de aparente uzarea formulelor de politete traduce si multe alte lucri . Dar te rog raspunde ca sa inteleg ce voiesti ! si apoi mai vedem !
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 22:20:35
Noesisaa's Avatar
Senior Member

Implicit

Fiindca suntem intr-un medium de comunicare informal, prefer fiu adresata informal: Noesisaa e de ajuns, nu am nevoie de domnisoara. Daca eram fata in fata, alta era situatia si alta eticheta.
Reply With Quote
Vechi 28.03.2010, 22:48:48
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Implicit

Citat:
În prealabil postat de noesisaa Vezi mesajul
fiindca suntem intr-un medium de comunicare informal, prefer fiu adresata informal: Noesisaa e de ajuns, nu am nevoie de domnisoara. Daca eram fata in fata, alta era situatia si alta eticheta.
tovarasa , ai grija in ce medium te invarti , caci partidul te vrea mult mai tacuta , sau mai smerita , precum un pionier sau un utc-ist destoinic
Vechi 28.03.2010, 22:56:37
Noesisaa's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
tovarasa , ai grija in ce medium te invarti , caci partidul te vrea mult mai tacuta , sau mai smerita , precum un pionier sau un utc-ist destoinic
Sunt asa de tanara ca nu am prins nici pionerismul, nici utecismul, deci... :P
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum sa procedez cu ai mei ca ei sa-L primeasca pe Domnul? teodoraianys Generalitati 4 04.04.2012 23:55:18