![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ia de aici:
Furnicile joaca fotbal cu elefantii. Atacantul echipe furnicilor incearca sa dribleze un aparator advers cand acesta din greseala cade pe ea si omoara furnica pe loc. Arbitrul se duce la el si ii zice: -Acesta nu e deloc fair play, sa omori jucatorul advers! La care elefantul: -Eu am incercat doar sa-i pun piedica!... Vezi si Toma Caragiu - "Elefantul si furnica." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tigrul e de alta confesiune, insa din discretie nu l-am intrebat. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Nu l-am intrebat de religie, totusi am banuiala ca e un misionar kama sutra.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa-mi dea si mie cineva o explicatie de ce "lumina" se pogoara doar o data pe an
|
|
|||
|
|||
![]()
Duhul Sfant nu se ocupa cu chestii din astea ieftine.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ideea e ca nu poti crede in asa zisa minune, nici ortodox fiind, nici protestant, nici ateu, nici nimic, poate doar ignorant, salbatic.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine ar fi sa se trezeasca la realitate, nu sa accepte jocurile de lumini ale unor escroci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate fi o minune, dar nu de la Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Bun almaris, ti-am inteles scepticismul e chiar normal pentru atei, evrei sau eretici, eu astept acum si o explicatie stiintifica la treaba cu Iordanul ca a existat o tentativa.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|