Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2010, 09:46:13
Dumitru73's Avatar
Dumitru73 Dumitru73 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.02.2010
Locație: București
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
E fantastic cum astazi nu se mai transforma algele in pesti. Si e culmea cum de-a lungul a mii de ani, dintre zeci de miliarde de oameni nu s-a nascut unul mai bun, ci numai invalizi, acolo unde a fost vorba despre o mutatie.

Daca ni s-a micsorat/marit craniul si suntem mai putin parosi, nu presupune evolutie, ci adaptare. Nu a mai fost nevoie sa ne luam la tranta cu animalele si intre timp insectele nu ne-au mai facut atat de multe probleme ca in trecut.
Evolutia nu s-a oprit si nu se va opri niciodata.
De unde stii ca nu s-a nascut niciodata un om mai bun?
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 09:56:27
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laur28 Vezi mesajul
Cred ca nu vrei sa intelegi intentionat ce vreau sa spun. Nu conteaza cate generatii s-au succedat in ultimii 200 de ani. S-au succedat destule in ultimele zeci de mii. In ultimele sute de mii de ani o specie, numai una singura, trebuie sa fi fost aceeasi pana in zilele noastre, de cand cercetarile au devenit serioase, ca sa se observe o transformare a ei. Sa luam crocodilul. E de pe vremea dinozaurilor (asa se zice). Nu conteaza acesti 200 de ani. El e acelasi. Maine (si nu maine propriu-zis) in viitorul apropiat ar putea sa apara ceva nou din el. Tot asa, o alta specie, aceeasi de zeci de mii de ani, in ultimii 200 de ani sa se fi preschimbat in altceva. Nu trebuie neaparat sa exista poze cu ea din epoca de piatra. Pur si simplu sa se intample. Dar nu se intampla.
Exemplul tau cu crocodilul este irelevant.
Toate documentarele despre crocodili ne spun ca acest animal este aproape perfect adaptat mediului in care traieste. Si asta de vreo 200 de milioane de ani. Timp in care au suferit doar evolutii minore (fata de alte specii).
In concluzie, nu era nevoie sa evolueze in altceva.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 09:58:01
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Tinand cont de numarul jignirilor pe care le-ai exprimat aici pe forum nu cred ca esti in masura sa insinuezi nimic despre bunul simt al altora care au incercat sa-ti explice unde gresesti.
Mesajul intrebarii mele era cu totul altul. Analogia intre obiecte fara ADN si organismele vii este ilogica.
Nu te-ai obisnuit cu jignirile?
Este ceva normal pe acest forum.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 10:19:46
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nu prea stiu cum sa-ti explic, desi nu ar fi prea multe de explicat. Tu cum te-ai intalnit cu tatal tau si cum ti-ai dat seama ca e el? L-ai recunoscut, nu? Si inca il cunosti, poate sa vina orice geniu sa-ti spuna ca nu e tatal tau, tu stii mai bine.
Dumnezeu e Tatal meu, El m-a creat. L-am cautat toata viata si cand L-am intalnit L-am recunoscut. Nu prea poti sa-L confunzi pe Dumnezeu cu nimic altceva. Cred ca esti de acord cu mine ca e o mare diferenta intre el si orice altceva.

"Eu sunt păstorul cel bun și cunosc pe ale Mele și ale Mele Mă cunosc pe Mine."
Pe tatal meu il vad in fiecare zi.
Il vad si ma vede, vorbesc cu el si el cu mine, ne auzim unul pe altul, ne simtim fizic prin atingeri.
Stiu ca el este tatal meu pentru ca asa scrie in buletin si oricum as putea sa verific foarte usor printr-un teste ADN.
Nu prea poti sa afirmi acelasi lucru despre Dumnezeu, oricare ar fi El.
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 10:23:23
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Dumitru73 Vezi mesajul
Pe tatal meu il vad in fiecare zi.
Il vad si ma vede, vorbesc cu el si el cu mine, ne auzim unul pe altul, ne simtim fizic prin atingeri.
Stiu ca el este tatal meu pentru ca asa scrie in buletin si oricum as putea sa verific foarte usor printr-un teste ADN.
Nu prea poti sa afirmi acelasi lucru despre Dumnezeu, oricare ar fi El.
Ba da, pot afirma acelasi lucru despre Dumnezeu, cu exceptia buletinului. In plus nu ne simtim fizic prin atingeri ci prin atingeri spirituale, caci tatal meu e o fiinta spirituala. In rest, e la fel.
Daca ai fi trait pe vremea cand nu existau buletine si teste ADN nu ti-ai fi cunoscut tatal?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 10:32:24
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Ba da, pot afirma acelasi lucru despre Dumnezeu, cu exceptia buletinului. In plus nu ne simtim fizic prin atingeri ci prin atingeri spirituale, caci tatal meu e o fiinta spirituala. In rest, e la fel.
Daca ai fi trait pe vremea cand nu existau buletine si teste ADN nu ti-ai fi cunoscut tatal?
Atingerile spirituale sunt o iluzie.
Si eu pot afirma ca am atingeri spirituale cu Michael Jackson.
Ma-i crede?
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 10:35:35
Senior Member

Implicit

Citat:
Atingerile spirituale sunt o iluzie.
Si eu pot afirma ca am atingeri spirituale cu Michael Jackson.
Ma-i crede?
Tu poti afirma ce vrei. Eu stiu...pentru ca am vazut...

Exista o lume spirituala. Poti vedea asta dupa ce a murit omul si ramane doar fizicul. Ii dai cu piciorul, il scuipi...degeaba...nu mai reactioneaza...S-a dus spiritualul din el...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 10:39:02
Dumitru73's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Tu poti afirma ce vrei. Eu stiu...pentru ca am vazut...

Exista o lume spirituala. Poti vedea asta dupa ce a murit omul si ramane doar fizicul. Ii dai cu piciorul, il scuipi...degeaba...nu mai reactioneaza...S-a dus spiritualul din el...
Ce ai vazut? Detaliaza.

Dupa rationamentul tau toate animalele au spirit, suflet. Chiar si insectele?
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 10:41:28
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
Ce ai vazut? Detaliaza.

Dupa rationamentul tau toate animalele au spirit, suflet. Chiar si insectele?
Au, dar nu veșnic. Animalul este o ființă limitată. Atunci când animalul moare, sufletul lui încetează din a mai exista. Adică pe scurt nu se mântuiesc ca și noi, sunt doar niște dobitoace necuvântătoare.

Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului!
Reply With Quote
Vechi 25.06.2010, 10:43:36
Senior Member

Implicit

Citat:
Ce ai vazut? Detaliaza.
Am vazut o Persoana. L-am vazut pe Dumnezeu. Nu pot detalia mai mult.
Cum am mai spus, Dumnezeu nu are corp fizic, chiar daca a ales sa locuiasca in credinciosi. Dumnezeu se poate vedea numai cu vederea spirituala, care la omul obisnuit e adormita, din cauza pacatului, dar se poate re-trezi daca exista dorinta. Si e funny ca omul a decis: " nu vad, deci nu exista".
Dincolo de a fi un trup fizic, omul este o fiinta spirituala. Asta inseamna ca poate vedea , auzi, simti in domeniul spiritual. Pana la urma fizicul va putrezi si vom ramane numai cu ce am sadit in spirit [duh].

Eu zic sa te rogi sa ti se deschida ochii spirituali ca sa-L poti vedea si tu. Mergand cu ochii inchisi prin lume si strigand ; "Nu vad , deci nu exista", nu rezolvi nimic. Si nici credibilitate nu ai, pentru ca sunt destui care L-au vazut.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Evolutionismul-religia care pregateste venirea antihristului! flying Teologie si Stiinta 1589 28.07.2020 23:49:47
De ce evolutionismul teist este o erezie? nadut Teologie si Stiinta 372 27.11.2012 12:41:07
Bacteria Flagellum sau Motorul Organic sau De ce evolutionismul e o facatorie colaps Generalitati 217 27.09.2010 14:37:40