![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O sa ai o mare surpriza la Judecata, cand o sa vezi ca, de fapt, erau preferatii altcuiva, care da si posedarile prin care se vorbeste in silabe si se fac alte "minuni". Dar sunt sapte miliarde de oameni care considera ca ceea ce cred ei este adevarul, ar fi fost curios doar daca spuneai ca ortodoxia e adevarata credinta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Unul dintre noi o sa aiba o mare surpriza, insa asta vei fi tu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Vreo trei sute de milioane dintre ei, sunt ortodocsi.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda, Dumnezeu le cerea chestii imposibile...
Vorbesti si tu doar ca sa contrazici. Last edited by Penticostalul Traditional; 08.02.2018 at 22:06:23. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
te referi, poate, la penticostali si PT, pai imi place omul, stie foarte bine ce scrie, este fundamentalist ca toti neoprotestantii, dar si ca atatia ortodocsi... spre deosebire de atatia el chiar e un tip civilizat. apropo, a postat undeva o foarte impresionanta rugaciune, plina de dragoste crestineasca, unii ii spun ca e posedat. ![]() nimic din ceea ce scriu eu nu este secret. numai ca voi nu stiti aceasta parte a istoriei crestinismului, biserica a stiut mereu sa tina sertare separate. biserica din ierusalim condusa de iacob a disparut din istorie ca si cand n-ar fi fost, urmasii ei fiind declarati chiar ca eretici la trei secole dupa Iisus.
Dar Duhul spune lămurit că, în vremurile din urmă, unii se vor lepăda de credință, ca să se alipească de duhuri înșelătoare și de învățăturile dracilor, abătuți de fățărnicia unor oameni care vorbesc minciuni, însemnați cu fierul roșu în însuși cugetul lor. Ei opresc căsătoria și întrebuințarea bucatelor pe care Dumnezeu le-a făcut ca să fie luate cu mulțumiri de către cei ce cred și cunosc adevărul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Ti-am mai raspuns la aceasta intrebare.
Hristos era Dumnezeu. Faptul ca nu s-a rugat in limbi, e irelevant. El si Tatal se cunosteau si comunicau din vesnicie. Chiar daca Hristos a ales ca, pentru o vreme, pe timpul intruparii sa renunte la unele din prerogativele Lui, a ramas totusi, Dumnezeu. Insa apostolii si majoritatea crestinilor din biserica primara, s-au rugat in limbi. Eu nu zic "din pacate pentru tine", ci intru invatatura ta. Nu-i niciun pacat sa calci pe urmele lor! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu fără unele prerogative, nu mai este Dumnezeu. Iisus a renunțat doar în aparență la unele prerogative, dar a fost, este și va fi pentru totdeauna Dumnezeul Atotputernic. Aceasta este învățătura biblică. Dumnezeu nu se poate micșora. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu nu poti sa-ti dai seama, dar ortodocsii iti vor binele si vor sa te ajute, chiar daca nu-ti place ce spun si ti se pare ca e invers. In schimb pastorii penticostali si intemeietorii cultului penticostal si ai protestantismului nu au cum sa-ti vrea binele, pentru ca nici ei nu stiu daca e adevarul. Daca un om nu depune nici cel mai mic efort sa afle care e adevarul si crede orbeste ce ii zice altul nu are cum sa afle adevarul. Te sfatuiesc sa te rogi sa afli care e adevarul, sa intrebi in rugaciune daca penticostalismul e religia adevarata sau e adevarat ce spun ortodocsii. Desigur, daca nu iti este frica sa nu primesti raspunsul pe care il astepti. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Vorbirea despre Dumnezeu | George.m | Spiritualitatea ortodoxa | 28 | 02.02.2011 13:01:53 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|