![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Finally, he suggests rather impudently that Dr McCarthy do the experimental work himself and try mating with a pig to see how far he gets.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Poate ca nici nu este un mecanism anume, doar accidente care apar si unele se intampla sa fie viabile. In general se stie ca evolutia este a) lina, predictibila, liniara, prin mutatii de gena astea sunt de-alungul ramurilor arboreui genetic. b) brusca, exploziva, cu modificari ale structurii si/sau nr cromozomilor, cu salturi imense si probabil accidentale - nodurile arborelui genetic. S-au observat, inclusiv in laborator, modificari vizibile are unor specii de organisme primitive; intr-adevar, nu suficient ca sa fie "radicale" asa cum spui. Nu uita ca abia de cativa ani se fac cercetarile astea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Un termen destul de potrivit pentru evolutie ar fi adaptare la mediu; poate nu ar fi 100% corect dar este pe-aproape. Ii invit pe Teonymus si alti nedumeriti care socotesc evolutia o prostie sa inlocuiasca, in propriile lor postari, cuvantul evolutie cu adaptare la mediu si apoi sa reciteasca ce au scris, pentru a avea o imagine mai clara a propriilor enormitati. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Monkey sau ape se traduce maimuta in romaneste. Great ape se traduce maimuta mare. Opriti-va si treceti mai departe ca va faceti de ras. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Creierul uman are nevoie și de astfel de zile. Înainte erau alte vremuri, înainte se muncea cât era ziua de lunga, ajungându-se la 16 ore și mai mult. Credeți că acei oameni nu simțeau epuizare, unii chiar îmbolnăvindu-se? De asta zic, pe lângă valoarea religioasă, a șaptea zi are și o valoare fizică sau psihologică. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Se pare însă că dvs. nu o cunoașteți prea bine. Uitați ce spune dexul despre cimpanzeu: CIMPANZÉU, cimpanzei, s. m. Specie de MAIMUȚĂ mare, antropomorfă, cu membrele anterioare lungi, cu blana și pielea neagră (Pan troglodytes) – Din fr. chimpanzé. Devin incomod cumva? Am doar 21 de posturi, cu mult mai puține chiar decât dvs. și tot dvs. mă "acuzați" că vreau să vă întrec la număr de posturi "pe toți". Dvs. pur și simplu vă ascundeți în spatele unui limbaj de lemn. Nu mi-ați răspuns la întrebări. De încercat, ați încercat, dar nu ați reușit. Apoi pe altele le-ați ignorat pur și simplu: Citat:
Vă rog să nu mai jigniți. Nu e nimeni "retardat", doar fiindcă nu este de acord cu teoria evoluționistă sau folosește niște termeni "neoficiali". Haideți să nu ne mai jignim. Eu cred că m-am purtat destul decent cu dvs., deși și dvs. ați făcut destul de multe gafe ("teoria gravitațională"). |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In al doilea rand ai dat un articol pe care ori nu l-ai citit ori nu l-ai inteles. Scrie acolo ca acel om are tot 46 de cromozomi, doar ca perechea de cromozomi 14 e lipita de perechea 15. Experienta in laborator poate scurta orice perioada, prin genetica se poate face orice, daca era posibila modificarea unei specii de animale era de mult dat ca argument. Nu e nicio dovada ca ar fi existat in trecut vreo evolutie, ca exista in prezent si ca ar putea exista in viitor. Datele stiintifice contrazic aceasta teorie aberanta. Spui ca se evolutia exista in prezent, la nici macar o specie nu s-a observat nici macar o mica modificare in acest sens de cand se stie omul. Sa spunem ca ar fi prea putini ani pentru transformarea totala a unei specii, dar macar o mica modificare ar fi trebuit sa fie observata, macar la o singura specie. Pare ca toate sunt perfecte. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|