![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar iti multumesc, Dorina, ca ai adus aminte de cip. Intr-adevar prin datoriile pe care le contractam devenim dependenti de banca si va trebui sa acceptam cipul. Tocmai cu gandul la vremea batranetii si a bolii, am amintit de economii, de care sa nu ne atingem. Chiar daca e vorba de o suma mica lunara, acesti bani se strang in timp si sunt buni atunci cand ne trebuie. Bineinteles, cei care isi permitŽsi cat isi permit. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu fac mai mult decat "o târa" de efort, ca sa-i inteleg pe ceilalti care sunt cu probleme. Nu ii mai inteleg pe cei mandri, sau pe cei nechibzuiti, sau pe cei, care considera ca totul li se cuvine, dar pe un nevoias incerc sa-l inteleg cat mai bine. Nici nu imi este greu caci am avut si eu episoadele mele, de care nu doresc sa amintesc aici. Nevoiasii mei sunt in Romania. Cel care cerseste nu mai este mandru. Mandri suntem noi, care consideram cersitul o injosire, cand de fapt o mana intinsa in care punem un banut, noua ne aduce raiul. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
De unde ști cine are dreptate ?
|
||||
|
||||
![]()
Se spune in Biserica noastra- ai grija ce iti doresti! Vrei bine in viata ta? Atunci gandeste binele, ca sa atragi binele in viata ta.Asa este si cu saracia- fii milostiv, iar Dumnezeu iti va trimite semne ca a primit jertfa ta.
Dupa parerea mea, mai grava este saracia spirituala, dar si cand traiesti in lipsuri si nu poti sa le induri...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum se face ca intelegi pe dos cea ce scriu?!? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Am înțeles perfect, dar am accentuat o latură dureroasă, reală și deloc de neglijat a cerșitului ce a băgat în sperieți Europa !
|
|||
|
|||
![]()
Sunt f aproape de a reveni. Din pacate decenta nu te mantuieste. Si apoi voi putea trai decent si in Romania, caci omul sfinteste locul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sarac vs Bogat | AndruscaCIM | Generalitati | 46 | 09.01.2013 16:59:38 |
Ce sunt visele? | ggmarius | Generalitati | 2 | 02.07.2011 12:33:28 |
Razbunarea celui sarac | elisabeta cretu | Intrebari utilizatori | 5 | 24.05.2010 18:49:09 |
|