![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Frica știi de unde vine?
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mor bacteriile de frica, papistasule ? Ai citit kilometrii intregi si n-ai inteles nimic ... copilas dragalas.
|
|
|||
|
|||
![]()
Era parerea mea, nu am voie ? Mai sa fie, nu suntem pe forum ? Stai bland ovidiu_b, stai bland ... mergi si te racoreste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Scrie ce vrei. Ești liber.
|
|
||||
|
||||
![]()
Pentru AlbertX: Ai postat un timp citate din Părinți, din scrieri bisericești, susținând anumite puncte de vedere și afirmând credința ortodoxă. În ultimele postări, însă, ai început să devii tot mai agresiv, contrariindu-i, poate, pe unii mai nou intrați pe forum și care vor să se lămurească în legătură cu credința noastră.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca sotii isi sunt fideli unul altuia cum trebuie sa sa se pastreze in casatoria ortodoxa de unde ar veni bolile??? Unu care face mistocareala dar nu prea sta bine cu logica simpla.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De aceea medicii recomanda analize regulate si folosirea prezervativului (chiar si intr-o casnicie). |
|
||||
|
||||
![]()
Bulșit.
Bulșit. Bulșit.
|
|||
|
|||
![]()
Nu te joci cu hepatita. Cum te-ai simti daca au lua-o de la munca, sa zicem, si i-ai da-o si partenerului tau de viata?
|
|