![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E ca si cu tehnologia actuala, oamenii construiesc calculatoare, dar nu inseamna ca si tu poti face asta :)) Desi ai sa gasesti instrunctiuni si hautu fara probleme, cu practica e mult mai greu :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Iuliu, chiar esti prea mistic. Cazi in extrema tipic rasariteana, anume "calugarismul fanatic al mirenilor". Mai bine un Mass Effect 3, un KOTFE, ceva... Sau pur si simplu un solitaire sau minesweeper.
|
|
|||
|
|||
![]()
Precizeaza foarte clar Serafim Rose, acolo, in text. Recititi, va rog, pasajul si nu mai faceti valuri protestante.
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu ti-am mai spus si alte dati ca tu nu prea crezi in minuni sau le intelegi in spirit secular, stiintific. Sper ca stii ca asta cu alte legi, puteri ascunse, puterea mintii, etc., sunt din new-age.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu o singura teorie absurda nascocita de unii "teologi", evolutionismul teist. In rest e doar versiunea oficiala, nu am auzit si de alte versiuni. Corect, si teoria evolutionismului a aparut tot din idei filozofice, iluministii sec. XVIII cautand o alternativa la Facerea biblica si la crestinism. Apoi s-au chinuit sa-i dea o imbracaminte stiintifica. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si definitia stiintei e cam dubioasa la tine :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai tu care aveai pretentia, pe bazele unui articol dintr-n tabloid rusesc, ca nu stiu ce institut rusesc a analizat si definit stiintific proprietatile apei sfintite? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Tocmai, face parte din aceeasi problema, neintelegerea a ceea ce sunt minunile si faptul ca ele au efect si in plan fizic. Apa sfintita este diferita de apa normala. La fel nu intelegeai Sfanta Lumina de la Ierusalim, faptul ca lumina harului se poate vedea cu ochii fizici, etc.
|
|
|||
|
|||
![]()
Unde am zis eu de "puterea mintii"?