![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Care armata R ? Exact acea armata care a tras la revolutie in civili si armata oficiala. |
|
|||
|
|||
![]()
Aiurea. Au fost cu siguranta mineri. Ca au fost altii care le-au aratat drumul si ca si fortele de ordine s-au comportat execrabil e adevarat dar pe de alta parte e de inteles. Sa nu uitam ca majoritatea populatiei din Bucuresti si din tara se bucura ca-i bat pe aia.
Eu cred ca Iliescu poate fi acuzat ca i-a incitat pe aia sau ca nu a intervenit cumva sa-i opreasca. Are cu siguranta o mare vina morala. Dar crime impotriva umanitatii ? Sa fim seriosi a sunat Hitler si a spus sa nu facem misto de el. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asta inseamna crima impotriva umanitatii, vanatoarea de oameni. vanatoare la care nu au participat numai civilii, respectiv minerii sositi la plantat, ci intreg aparatul de stat, politie, armata, securitate. a fost o actiune coordonata. bataie, crima, arestare, anchetare, condamnare. daca as avea de-a face cu niste idioti as accepta negarea voastra, as zice ca atat va duce capul, dar nu e vorba despre asa ceva, la voi este atitudine politica si iubire pentru piaza rea. pentru propagandistul vasluian: bah, baga la cap, un cetatean sau un grup de cetateni o pot lua razna, dar asta nu-i este permis statului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
evenimentele demonstreaza ca minti, pantru ca asta este de fapt ceea ce sustineti voi, o minciuna. deci, iata ce a putut vedea oricine in zilele alea: 1.comunicatul procuraturii 2.interventia politiei in piata universitatii, arestarea celor gasiti acolo. 3.revolta protestatarilor 4.reactia politiei si seara a armatei. 5.primirea minerilor in piata victoriei de catre Ilici, indrumarea lor. 6 sosirea minerilor in pta universitatii, crime, batai, cativa studenti in coma, printre ei m munteanu. 7.doua zile ingrozitoare de violente in bucuresti, minerii "arestau" pe oricine li se parea dubios si ii predau pe respectivii politistilor din imediata apropiere care ii bagau in dube. 8.multumirile calduroase si plecare spre case. toate astea au fost vazute de orice locuitor al tarii asteia. ce nu au vazut toti si ceea ce nu vor sa vada nici acum oamenii bolsevicului: 1.arestarea a circa 500 de oameni direct din casele lor, ridicati intre orele 2 si 5 dimineata in noaptea de 12 spre 13 iunie. 2.chitac a recunoscut ca incendierile de autobuze au fost o facatura. 3.in romania libera s-a demonstrat de catre petre mihai bacanu ca incendierea arhivei securitatii a fost facuta chiar de securitate, dupa 25 de ani intelegem cu totii de ce. 4.acelasi chitac, intr-o inregistrare data publicitatii, cred ca si acum e pe net, spune cu gurita lui ca "totul merge asa cum s-a planificat si coordonarea e buna". deci, avem de-a face cu un complot politic al statului de a-si ingenunchia opozantii din strada, pus in executie de catre institutiile militare, cu ajutorul civililor. toate atributele unei crime impotriva umanitatii sunt aici, statul este aici, conducerea tarii este aici. |
|
|||
|
|||
![]()
1) Opozantii aia din strada au fost primii care au incalcat legea. Nu aveau nici o legatura cu democratia tot "fenomenul" era de fapt reactia unor oameni frustrati care intelegeau ca nu pot sa preia puterea in nici un fel prin metode democratice. Nu aveau nici un fel de sprijin popular si asta s-a demonstrat in alegeri. Si atunci au facut ce fac toti smecherii atunci cand stiu ca politia e timorata. Au blocat strada. Ca cine le putea spune sa plece de acolo ? :)
2) Dupa alegeri partidele si organizatiile care fusesera in piata au inteles totusi ca trebuie sa respecte legea si s-au retras de acolo. Au ramas unii care nu aveau alta treaba. Ce s-a intamplat pe 13 iunie se intampla oriunde pe lumea asta. Din pacate guvernul si politia de atunci nu stiau cum sa faca fata unor asemenea situatii. Dar eu zic ca poti incerca sa faci asta astazi. Sau mai bine nu aici, ca aici se blocheaza strada oricand vor serviciile, du-te in SUA si blocheaza acolo o piata din NY si vezi ce patesti. :) 3) E adevarat ca lui Iliescu i-a venit inima la loc cand au venit minerii in Bucuresti. Si nu doar minerii ci aia care au trait atunci stiu ca au venit si alti oameni "de bine". Care mai fusesera in Bucuresti si in ianuarie si in februarie 90 la precedentele confruntari cu simpatizantii opozitiei. Dar ce demonstreaza asta ? A coordonat Iliescu represiunea ? Le-a zis alora sa-i bata pe ochelaristi si barbosi ? Eu cred ca nu. Sigur ca are o vina mare morala dar acuzatiile care i se aduc sunt niste enormitati la fel cum si Ceausescu avea o mare vina morala dar acuzatiile din proces si procesul in sine au fost niste enormitati. 4). Ai grija cum vorbesti. Ca altfel o sa-ti spun eu pe cine sa pupi tu in partea dorsala. :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
da, chiar era o expresie a democratiei ceea ce s-a petrecut in pta universitatii, regimul iliescu a pierdut o ocazie extraordinara atunci, aceea de a-si demonstra buna credinta. evident, n-o aveau, sufletele lor negre nu doreau decat razbunare si punerea la punct a dujmanului. in piata nu mai erau decat cateva persoane, se faceau presiuni din partea tuturor ca sa plece de acolo, nu ar mai fi durat mult, DAR NU AU VRUT SA PIARDA PRILEJUL, INTELEGI, MA?, trebuia musai sa-i faca sa plateasca. bai, sa ma scuze ceilalti, tu n-ai minte? pe bune, adica Iliescu conduce, pune la cale, i se infatiseaza planul de actiune, e de acord cu el si tu zici ca nu i-a pus el pe negri sa-i bata pe barbosi??? chiar n-ai minte? ps.in lumea democratica s-au petrecut multe astfel de manifestari, mult mai violente, nimeni nu si-a permis astfel de actiuni ilegale, reactia societatii civile ar fi una categorica si guvernele ar trebui sa plece imediat. ps2.cum i-am spus si vasluianului, in curand Ilici va fi in iad sau in puscarie, treci pe la dosul lui. |
|
|||
|
|||
![]()
Iti raspund pentru ultima oara ca vad ca esti nesimtit.
De aia nu mai pot eu ca va fi Iliescu in parnaie. Va fi inca o nedreptate dintr-un lung sir de nedreptati intr-o tara unde adevarul umbla cu capul spart. In rest...crezi ce vrei cu Iliescu care a vrut sa-i faca pe aia sa plateasca. De parca nu-si aratase muschii aia mari cat China cu doar 3 saptamani inainte. :) Dar asa cum tu ai teoriile tale, si eu le am pe ale mele. Si teoriile mele imi spun ca o decizie neinspirata a fesenistilor ( legala dar neinspirata ) de a curati locul ala, a fost interpretat de cei care ocupasera piata luni de zile ca un sacrilegiu. Si atunci a iesit ce a iesit. Dupa care astia i-au adus si ei pe fanii lor, nu ca sa-i bata pe barbosi si ochelaristi ci pentru ca asa facusera si in alte ocazii. Dar a iesit ce a iesit. Asa a aratat Romania anilor 90. Fortele de ordine erau la pamant si vor fi la pamant pana dupa mineriada din 1999 cand se vor angaja batausi profesionisti. Si nu am avut o tabara a dracilor care se confrunta cu o tabara a sfintilor ci am avut doua tabere de draci care isi doreau puterea cu orice pret. Plus niste draci externi care i-au intaratat pe ai nostri - Romania a fost un poligon in care s-au incercat tot felul de experimente care s-au aplicat mai apoi in alte locuri. E vinovat Iliescu ? Cu siguranta ca e vinovat. Dar nu pentru "crime impotriva umanitatii". Asta e o aiureala asa cum au fost acuzatiile impotriva lui Ceausescu. Ar fi vinovat de asta daca s-ar demonstra ca a participat constient la masacrul din decembrie 89, adica daca a stiut de complot si daca stia ca e nevoie de multi morti. Acolo da, alaturi de Bush si Gorbaciov ar putea fi acuzat si el de crime impotriva umanitatii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
legal este sa dai foc la autobuze, minister de interne fiind, ca sa dai vina pe civili, ma? nu ti-e rusine? asta e teorie, ma? nesimtiti sunteti voi, in ridicola voastra tendinta de a ascunde si de a rastalmaci totul, de a-l proteja oricat si oricum pe un bolsevic nemernic precum Iliescu. ba, daca-l pun pe unu' sa-ti dea o castana si cazi, te lovesti la cap si te duci sa-l astepti pe Ilici in iad, sunt vinovat de crima? tu ce zici?!? gata, te las in durerea ta... |
|
|||
|
|||
![]()
.............................
„Că s-a întărit mila Lui peste noi și adevărul Domnului rămâne în veac.” Ps.116, v.2. Last edited by Iorest; 13.04.2018 at 17:10:21. |
|