![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt bisericile diferite combat diferite doctrine pentru ca membri lor sunt potential atrasi spre alte grupari. Penticostalii de exemplu au de-a face cu o grupare care neaga trinitatea si afirma ca botezul se face doar in numele lui Iisus. Daca un membru din biserica noastra incepe sa creada si sa propovaduiasca o asemenea doctrina se iau repede masuri. |
|
||||
|
||||
![]()
De ce? Ei sunt foarte mandri... Dar ai vizionat "biserici" romanesti?
|
|||
|
|||
![]()
Am vizionat filme cu biserici romanesti, da. La ce te-ai gandit cand ai spus ca sunt mandri?
|
|
|||
|
|||
![]()
gata. M-am lamurit cu doctrinele false. Sunt acelea care abat enoriasii de la comuniunea bisericii spre alte cai. Pe ce se bazeaza totusi pacatele grave? (biblic vorbind)
Last edited by maria-luisa; 07.05.2010 at 20:46:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Tot ce nu este in acord cu invatatura lor!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Este posibil sa nu fi fost invatat corect. Care e situatia ipotetica si nedorita? Sa-si clarifice chestiunea cu icoanele sau sa fie dat afara din cultul penticostal? Sau e de fapt unul si acelasi lucru? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mandri de bisericile lor de-aici... Dar, oricum, mandria este ceva ce-i domina in orice privinta...
|
|||
|
|||
![]()
Studiind Scriptura cu o inima sincera si mintea luminata de Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si binenteles a fost somat sa-si "indrepte" cvasi-inexistenta greseala (n-ar fi trebuit totusi sa faca greseala sa ramana singur cu ea) luand-o de sotie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|