![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
și n-ai cum să nu te îmbâcsești, e exact ca și atunci când intrii într-un bar plin de tutunari și de alcooliști și de goliciuni ce se dau peste cap sau se învârt la bară, te pâtrunde prin haine până la os, până în măduva oaselor... disprețul și îngâmfarea și lăcomia ochilor... fericirea privilegjurilor... iar la final toate hainele îți sunt ca jamboanele și cârnații și toba ținute la fum... dar nu de rumeguș ci din ăla de smoală... că dracul se distrează în pofta ta întorcându-te de pe o parte pe alta exact cum ar prăjii omul ceva la grătartar... ar face friptură așa în natură... un fel de barBEQ. deci dacă știți că scot foc și fum pe nări și am jar pe cap mă întreb de unde atâta sadism la voi ca să mă și opăriți cu câte o „glumă” de care râdeți numa' voi? poi glumele, nu ar fi trebuit să nu fie doar din alea cinice? a, da, înțeleg, voi vreți să rămâneți în tradiția ortodoxă... și de aia practicați numai umorul cel mai negru... un negru de fum de culoare închisă, că voi vă lăudați acum că nu mai fumați tutun că ăla era fum alb ci voi fumați direct fuum de gheenă, din ăla negru... că ăla e bun, așa cum țigările nu erau bune numa alea tari de tot, că trăgeai un fum și cădeai lat pe spate... oau ce groozav erai... așa și glumele voastre: cinismul cel mai sadic și cel mai lugubru... brrr... parcă văd numai cucuvele și ereți și lilieci și broaște râioase... dar tot e ceva că măcar voi nu jucați teatru ca să amăgiți purtându-vă cu mănuși ca fariseii și saducheii de ieri sau de azi... așa cum se prezintă toți cărturarii... că până la urmă ei au carte căci li-s pline bibliotecile, dar nu mai au parte, că nu mai încapi la ei de atâtea cărți! cu care firește, nu stau degeaba, ci te corectează mereu, așa profesoral, de sus cu dispreț: că nu te speli pe mâini înainte de masă, că nu saluți pe drum, că nu vorbești frumos cu nenia, și mai ales că nu te ștergi cu prosopul... și apoi te mai întrebi ce avere a ținut sluga vicleană și leneșă în prosop? poi să fiți sănătoși... că nu mă supăr că nu mai încăpeți de fumurile mele... de înfocările mele ori de puciul pe care încerc mereu să-l sădesc în sufletul vostru... puci de la Pucioasa și nu de la grevă ori răscoală absurdă pentru plăceri aristocrate pline de bucuria și dulceața păcatelor... firește că doar nu vreau să ajungeți scule sculate, unelte ademenitoare ale celui viclean, necredincios, rău, ascuns și plin de ispite că orice face e o ispispită ca să te facă și pe tine pisikăă, defapt un șoarece pentru motanul încălțat, pentru motanul Dănilă perpeleac... uite mă aplaud singur pentru textul produs ![]() deci nu vi s-a părut, chiar sunt plin de fumuri... dar nu mai știu ale cui erau! Last edited by vsovivi; 17.02.2010 at 12:13:13. |
|
||||
|
||||
![]()
acu ce faci? ti-ai indreptat focul catre mine?
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Și sigur că nu vă mai plac dia-criticele că ați vrea mereu să vă laude cineva... că dacă vă arată cineva păcatul vostru voi credeți că ăla e de vină, că mai și ziceți pe deasupra că ăla l-a făcut care vi l-a arătat sau vi l-a reamintit, că așa dacă stăteați uituci ori cu păcatul neștiut măcar vă puteați distra fericite pănă la sfârșit... și io nu vreau să vă stric bucuria... vă las să credeți îngâmfându-vă că aveți drept tată pe Avraam... ori pe BOR ori pe BNI ori pe Athos... pentru ce să vă scot paiul? numa să nu se aprindă de la o scânteie și să dea foc la toată căpița și la toată gospodăria aia a voastră... de partid, că atunci o să mergeți la cineva pe cap, și ăla o să râdă de voi, că voi mereu greșiți calea, o încurcați, și o să vă stingă cu niște păcură proaspătă tocmai acum extrasă dintr-un iezer numa bun. Last edited by vsovivi; 17.02.2010 at 12:43:43. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
anaana71, draga mea soră de tată,
gata am înțeles, dia-criticile nu vă mai plac ci doar para-criticile așa ca în magnetism. (vezi că la para n-am mai folosit diacritice! deci nu e chiar para ci e ... și știu că doar alea vă plac vouă, iar mie firește să fiu reszbonsabilulul lor cel vrednic...) Last edited by vsovivi; 17.02.2010 at 13:02:49. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi paramagnetic e pământul ăla bun ce se magnetizează în sensul câmpului magnetic aplicat iar diamagnetic e ăla ce cade în ispită și nu se magnetizează ci îi apare un câmp viceversa adică în sens contrar câmpului magnetic aplicat... asta dacă reducem la absurd și credem că magnetul e defapt ăla ce scoate bărfa la lansetă... dar dacă bârfa e o pâră atunci se viceversează situația... se dau toate peste cap... aprinzându-li-se toate beculețele... ca să știe ei... și ca să se mire... poi ce să te mai miri? era vorba de un feromagnet! Last edited by vsovivi; 17.02.2010 at 13:24:42. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|