![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar au fost publicate si carti bune. Adica, era libertate sa scrii cat de cat, spre deosebire de perioada lui Gh.Dej. Si acum gasesti carti bune si carti proaste.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sf. Imparat Constantin a liberalizat crestinismul, nu pt. ca era el crestin . Increstinarea lui s-a petrecut cu mult dupa liberalizarea credintei, cu putin timp inaintea mortii lui . Si daca o sa stau de vorba cu tine, pina dimineata am sa iti tot dau asemenea exemple asemanatoare. Dar atunci unde ar fi dulceata ta in a le gasi singur ? Chestia asta aberanta de a nu sta in puterea oamenilor sa mintuiasca pe altii o spune satana urlind de ciuda cind vede ca se mai sfinteste ori se mintuieste inca un suflet pe care il credea deja in mrejele lui . Oricine din orice tabara, fie musulmana, budista sau trotkista poate da pe nas o asemenea cugetare tare ! Cui foloseste observatia asta profunda ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce Cioconda? Ce Gigonda? Este, ditai: Ana-Conda! P.S. De n-o fi, chiar, Biciu-Kontra... P.P.S. Aline, revino-ți, frate. Ce tot faci, bre?.......... Kară-te la terapie, de n-ai spor altminteri. Că nu-i rușine, bre fârtate, câtă vreme te smerești. De ești cumva DOCTOR PSIHIATRU, ai grijă, că ai luat duda toată. Urgență, frate, urgență, știi ce urlu eu aici, nu-i așa? Știi prea bine, așadar îmblânzește-te grabnic la... re-ANIMA-re. Cu drag!... Last edited by cezar_ioan; 24.06.2013 at 21:56:40. |
|
|||
|
|||
![]()
Comunismul, acesta e raspunsul meu, mai general. Mai nuantat, si, de fapt, acesta e raspunsul meu mai exact: comunitarism. O sa imi ziceti ca nu e acelasi lucuru. Nu, nu e. Dar, intre capitalismul de azi, care se furiseaza insidios si malefic spre o dictura global de monstruoasa, iar pe plai autohton, satanic de corupta si destructiva, si ce am trait sau perceput multi dintre noi ca fiind orinduire de stinga, pe sistem "bolsevic"/monopartit, aka comunsimul "clasic", prefer comunismul. Chiar unul a la Brejnev, Ceausescu, sau mai ales cum este ACUM in Coreea de Nord. Nu o sa ma obosesc sa va mai expun si motivele. Putin imi pasa de reactiile fatarnic-ironico-dezamagite ale unor colegi de forum sau ale unor oameni din afara forumului, din lumea reala. Nu ma intereseaza ca unii care o duc mult prea bine, si sunt dezamagitor de subiectivi, de incapabili de "auditur et altera pars" vor sari in sus. Ca barbat, imi asum pina la capat ce cred, spun, scriu si fac.
P. S. Stati linistiti, daca, vorba Cuiva, "nu stiti sa cititi semnele vremurilor", nu ne vom prinde la timp, comunismul se va intoarce, fiti siguri. Insa...intr-o forma pe care, poate, nici macar raposatul Kim Il-sung nu si-ar fi dorit-o. Cu siguranta, nici eu...sau oricare alt om rational. Last edited by Theodore_of_Mopsuestia; 24.06.2013 at 22:21:38. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iar multimile fiind secatuite de ideologiile si politicile de mai 'nainte il vor primi numaidecat cu bratele deschise pe "salvatorul" si "eliberatorul" lor, care sa-i scape de prăpădenia care a venit peste dâmșii. Last edited by tot-Laurentiu; 24.06.2013 at 22:47:56. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mai ales cand e vorba de istorie, cand sunt mari interese ca grupul dominant vrea sa prezinte istoria ca fiind o epoca de aur initiala(comunitarism primitiv, stiinta lumii greco-romane antice, dragoste libera, "Biserica Primara",societate egalitarista), ca apoi grupul opus(chiaburii, religiosii, paganii, heterosexualii opresivi, barbatii) vin, corup toata faza si incep sa persecute opresiv grupul tinta, continua timp de cel putin 1000 de ani, iar apoi se intampla ceva(Revolutia bolsevica, Renasterea, Reforma, miscarea drepturilor civile X2) iar acum grupul tinta este liber sa conduca lumea ca la inceput spre binele ei si spre o Epoca de Aur. Dar opresorii cei rai nu vor sa lase puterea inca si inca trebuie combatuti. In fine, am divagat mult, dar vroiam sa astern si ideea aceasta, "Cum sa recunosti cand istoria e manipulata ideologic". Revenind la idee, nu poti sa ai carti bune de orice daca istoria e manipulata pentru a servi unor interese. Poate doar daca sunt carti tehnice, ca gravitatia si sistemul biela-manivela nu au culoare politica.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Venus_Project nu ducem lipsa de propuneri.
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, in multe privinte, frate.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Casatoria intre cumnati | COSMINA | Generalitati | 18 | 26.02.2019 02:13:29 |
Comunism¡? | CristArg | Generalitati | 32 | 07.01.2011 14:51:01 |
Socialsim si comunism crestin | Stefan500 | Generalitati | 7 | 11.10.2010 00:54:10 |
intre cer si pamant | floaredecolt | Generalitati | 1 | 31.03.2008 13:24:00 |
Diferente intre B.O. si B.C. | Laurentiu | Biserica Romano-Catolica | 44 | 11.12.2007 19:15:09 |
|