![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca tot iei cuvantul Bibliei adlitteram, intreaba-te: esti tu oaie a lui Israel? Ratacit inseamna ca ai mers pe un drum si te-ai ratacit de el. Nu ca tu mergeai de la bun inceput, pe un alt drum, la sute de kilometrii distanta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar ... care este contributia ta la umplerea acestor vistierii??? In afara de ura interetnica ... ce nu este chiar o comoara ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mai acu 2-3 saptamani ai deschis un topic cum ca biserica ortodoxa e stearsa si ca ii lipseste catolicitatea. Acum vad ca te dai mare aparator al visteriilor ortodoxe. Se pare ca nu stii pe ce lume traiesti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In ziua aia batea vantul de la est ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În prealabil postat de Danut7 ![]() Nu se dau din vistieriile ortodoxiei oricaror spurcati pentru a le satisface mandria. |
|
|||
|
|||
![]()
Totusi ce cauti matalutza aici la noi pe forum?
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca vantu asta bate la tine acolo unde ar trebui sa fie credinta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite, ce sa caut...In nici un caz pe unii ca tine si kesarion. Tocmai cand pare ca ai inteles si tu ceva iti dai elegant cu stangu-n dreptu' si-ti arati vechea fire ne-ortodoxa, stii tu care...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Referitor la citatul anterior din Dogmatica Sfantului Ioan Damaschinul tot in Dogmatica zice in alta parte:
"Dar trebuie să se știe că ceea ce este moartea pentru oameni, aceea este căderea pentru îngeri. După cădere ei nu mai au posibilitatea pocăinței, după cum nu o au nici oamenii după moarte." Nu cred ca o sa zica cineva ca parastasele si rugaciunile nu ajuta pe cei morti nepocaiti (ca doar arata traditia ortodoxa ca ii ajuta) si nici nu cred ca o sa zica cineva de acei prunci ca au murit nepocaiti.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Pomenirea copiilor morti nebotezati. | georgeval | Generalitati | 27 | 16.02.2011 14:19:22 |
Copiii nebotezati au parte de slujba inmormantarii? | manuela_m | Intrebari utilizatori | 4 | 21.08.2010 18:23:53 |
Copil nascut cu un verset scris pe picior | adelin | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 07.02.2010 10:14:31 |
Inmormantarea copiilor nebotezati | huchohucho | Slujba inmormantarii | 0 | 06.02.2010 18:26:31 |
semnul de egalitate | mirelat | Generalitati | 51 | 27.02.2009 12:16:16 |
|