![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
parintii de treaba isi educa copilul din timp,astfel incat sa faca el singur alegerile cele mai bune ! Dumnezeu sa te aiba in paza ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mama mea, asa chitroasa cum e ea, sa stii ca a investit in educatia mea. Am acasa 5 biblioteci enorme. Datorita ei imi place sa citesc. Si nu ea este de vina pentru ca eu sunt in situatia asta. O respect indiferent de ce face si de ce spune. Ea m-a invatat sa dau buna ziua si la vecinul de pe scara si tot ea m-a invatat sa nu trec strada pentru ca il vad pe X cu care m-am certat. Singura alegere pe care nu am facut-o este faptul ca nu l-am inclus pe Dumnezeu in viata mea. Din cauza asta m-am prabusit. O viata fara Dumnezeu este un nimic. ............ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu pune la suflet exprimarea "mereu ai fost nenorocita",ca nu e spusa cu intentie rea.In acest context inseamna ca ai fost NE-norocita, adica fara noroc!:-) Desi din cate spui de mama ta, n-a fost asa! :-) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
P.S. Maria imi cer iertare daca am scris ceva care te-a deranjat sau daca am deranjat pe cineva de pe acest forum. Stiu ca esti o persoana echilibrata si foarte puternica cu un suflet bun de aceea Maica Domnului si Sfantul Nectarie te va ajuta si te va intari in asa fel incat sa treci cu brio peste situatia in care te aflii. Te imbratisezi cu drag si iti doresc ca Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa iti lumineze mintea si sa auzim numai de bine!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Normal ca exprimarea ,,nenorocita" nu a fost spusa cu intentie rea, dar dupa parerea mea nenorocirea se trage de la viata fara de Dumnezeu si nu fara de noroc. Norocul este un idol! Nu exista asa ceva! Si pe mine ma ia valul cu exprimari din acestea care sunt atat de uzuale incat nici nu bagam de seama cat de vatamatoare sunt. Trebuie doar sa fim atenti! |
|
|||
|
|||
![]()
Marturisesc si eu ca m-am aflat in situatii limita de cateva ori in viata si atunci mi-am dorit sa nu mai traiesc. Si in cazul meu era vorba de datorii si de deceptii, insa m-am ridicat cu ajutorul credintei in Dumnezeu. Am fost sfatuita sa apreciez viata ca pe un dar de la Dumnezeu.
Situatiile acelea limita in care ma aflam erau, de fapt, rezultatul unor perioade de timp foarte mari, in care ma inepartam de Dumnezeu, nu ma rugam, nu ma inchinam... Acum vad lucrurile altfel, acum stiu ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si are un plan pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa ne dorim sa Il avem aproape. Si eu am un copil, o familie...ne intelegem bine, insa ne doboara lipsurile financiare. Nu ne dorim lux, ci sa avem toate cele necesare pentru copil, mai ales o casa. Dumnezeu ne va ajuta numai daca suntem uniti ca familie. Doamne ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
mersi pt precizare ! |
|
|||
|
|||
![]()
Guardian knight, iarta-ma daca te-am suparat... nu am vrut. Atata tot, sa stii ca am fost sincera si asa interpretasem, eronat... In plus de asta, la prima postare nu stiam daca vorbesti per ansamblu sau strict de prezent. M-ai surprins putin...
Multumesc tuturor pentru mesaje. Copilpierdut, sa va ajute Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]()
Maria, ce ai rezolvat cu interviul?
|
|
|||
|
|||
![]()
A fost bine. Cu demersuri pe mai departe. Promit ca revin cu detalii saptamana viitoare. :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nu mai stiu... | Marcus | Nunta | 23 | 19.11.2016 21:27:42 |
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 28.12.2012 19:53:52 |
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma | allex_adriana | Nunta | 17 | 14.03.2011 21:08:08 |
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa | razvan90 | Generalitati | 4 | 08.12.2010 23:54:23 |
Nu stiu ce sa fac.... | Valy76 | Pocainta | 14 | 26.07.2010 20:48:15 |
|