Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.03.2011, 20:50:23
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria25 Vezi mesajul
Pe maica-mea nu prea a interesat-o viata mea personala. Iar daca era sa fac ascultare de ea, trebuia sa fii facut avort sau mai tarziu, sa il abandonez la un orfelinat. Acum nici nu mai conteaza treaba asta.
poate ca da, nici parinti de treaba n-ai avut,se pare, mereu ai fost nenorocita !
parintii de treaba isi educa copilul din timp,astfel incat sa faca el singur alegerile cele mai bune !
Dumnezeu sa te aiba in paza !
Reply With Quote
Vechi 02.03.2011, 22:15:08
maria25 maria25 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2011
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
poate ca da, nici parinti de treaba n-ai avut,se pare, mereu ai fost nenorocita !
parintii de treaba isi educa copilul din timp,astfel incat sa faca el singur alegerile cele mai bune !
Dumnezeu sa te aiba in paza !
Hai, te rog nu mai spune ca mereu am fost nenorocita, ca nu imi cade bine... sincer...

Mama mea, asa chitroasa cum e ea, sa stii ca a investit in educatia mea. Am acasa 5 biblioteci enorme. Datorita ei imi place sa citesc. Si nu ea este de vina pentru ca eu sunt in situatia asta. O respect indiferent de ce face si de ce spune. Ea m-a invatat sa dau buna ziua si la vecinul de pe scara si tot ea m-a invatat sa nu trec strada pentru ca il vad pe X cu care m-am certat. Singura alegere pe care nu am facut-o este faptul ca nu l-am inclus pe Dumnezeu in viata mea. Din cauza asta m-am prabusit. O viata fara Dumnezeu este un nimic.

............
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 02:04:47
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
Hai, te rog nu mai spune ca mereu am fost nenorocita, ca nu imi cade bine... sincer...

Mama mea, asa chitroasa cum e ea, sa stii ca a investit in educatia mea. Am acasa 5 biblioteci enorme. Datorita ei imi place sa citesc. Si nu ea este de vina pentru ca eu sunt in situatia asta. O respect indiferent de ce face si de ce spune. Ea m-a invatat sa dau buna ziua si la vecinul de pe scara si tot ea m-a invatat sa nu trec strada pentru ca il vad pe X cu care m-am certat. Singura alegere pe care nu am facut-o este faptul ca nu l-am inclus pe Dumnezeu in viata mea. Din cauza asta m-am prabusit. O viata fara Dumnezeu este un nimic.

............
Foarte frumoase gandurile tale pentru mama ta! :-)

Nu pune la suflet exprimarea "mereu ai fost nenorocita",ca nu e spusa cu intentie rea.In acest context inseamna ca ai fost NE-norocita, adica fara noroc!:-)

Desi din cate spui de mama ta, n-a fost asa! :-)
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 10:23:37
vasilik's Avatar
vasilik vasilik is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.02.2008
Locație: Piatra Neamt
Implicit Imi cer iertare pentru indrazneala

Citat:

............
Daca Maria a scris aici despre necazul in care se afla nu a scris ca sa fie judecata de noi ci poate pentru ca situatia in care se afla era una limita si pur si simplu s-a descarcat aici. E mare lucru ca in vreme de restriste sa ai pe cineva care sa te asculte si care pur si simplu sa iti spuna "Lasa ca Dumnezeu nu te lasa si te va ajuta". Cred ca atunci cand ai pe cineva alaturi care sa te sprijine moral este ca si cum ai rezolva problema pe jumatate. Haideti va rog sa incercam sa nu o mai judecam pe Maria, sa nu ii mai cautam vinovatii pentru situatia in care se afla, sa nu o jignim nici pe ea si nici sa ii criticam familia. Noi suntem "participantii" indirecti la necazul ei si poate vedem lucrurile din alt punct de vedere decat cel pe care ar trebui sa il vedem cu adevarat. Dupa parerea mea este ca daca Dumnezeu a ingaduit sa treaca prin aceasta cumpana inseamna ca tot El o va ajuta ca rezultatul final sa fie unul pozitiv deoarece Dumnezeu nu ingaduie la nici o persoana un necaz fara ca aceasta sa nu gaseasca si solutia. Cat despre mama Mariei haideti sa nu ii punem vreo "eticheta" care nu i se potriveste. Noi, cei care ne aflam pe acest forum nu discutam pentru a judeca ci pentru a ajuta.

P.S. Maria imi cer iertare daca am scris ceva care te-a deranjat sau daca am deranjat pe cineva de pe acest forum. Stiu ca esti o persoana echilibrata si foarte puternica cu un suflet bun de aceea Maica Domnului si Sfantul Nectarie te va ajuta si te va intari in asa fel incat sa treci cu brio peste situatia in care te aflii. Te imbratisezi cu drag si iti doresc ca Maica Domnului si Sfantul Nectarie sa iti lumineze mintea si sa auzim numai de bine!!!!!
Vechi 03.03.2011, 10:39:19
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Nu pune la suflet exprimarea "mereu ai fost nenorocita",ca nu e spusa cu intentie rea.In acest context inseamna ca ai fost NE-norocita, adica fara noroc!:-)
Melissa, ai foarte mare dreptate , dar uneori cand vrem sa facem un bine ...
Normal ca exprimarea ,,nenorocita" nu a fost spusa cu intentie rea, dar dupa parerea mea nenorocirea se trage de la viata fara de Dumnezeu si nu fara de noroc.
Norocul este un idol! Nu exista asa ceva!
Si pe mine ma ia valul cu exprimari din acestea care sunt atat de uzuale incat nici nu bagam de seama cat de vatamatoare sunt.
Trebuie doar sa fim atenti!
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 10:46:36
copilpierdut copilpierdut is offline
Junior Member

Data înregistrării: 24.02.2011
Implicit

Marturisesc si eu ca m-am aflat in situatii limita de cateva ori in viata si atunci mi-am dorit sa nu mai traiesc. Si in cazul meu era vorba de datorii si de deceptii, insa m-am ridicat cu ajutorul credintei in Dumnezeu. Am fost sfatuita sa apreciez viata ca pe un dar de la Dumnezeu.
Situatiile acelea limita in care ma aflam erau, de fapt, rezultatul unor perioade de timp foarte mari, in care ma inepartam de Dumnezeu, nu ma rugam, nu ma inchinam...
Acum vad lucrurile altfel, acum stiu ca Dumnezeu ne iubeste pe toti si are un plan pentru fiecare dintre noi, trebuie doar sa ne dorim sa Il avem aproape.
Si eu am un copil, o familie...ne intelegem bine, insa ne doboara lipsurile financiare. Nu ne dorim lux, ci sa avem toate cele necesare pentru copil, mai ales o casa. Dumnezeu ne va ajuta numai daca suntem uniti ca familie.
Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 03.03.2011, 21:15:56
guardian knight's Avatar
guardian knight guardian knight is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2011
Locație: Cluj-Napoca
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Melissa Vezi mesajul
Foarte frumoase gandurile tale pentru mama ta! :-)

Desi din cate spui de mama ta, n-a fost asa! :-)
evident ca asta a fost sensul cuvantului !
mersi pt precizare !
Reply With Quote
Vechi 04.03.2011, 00:58:59
Senior Member

Implicit

Guardian knight, iarta-ma daca te-am suparat... nu am vrut. Atata tot, sa stii ca am fost sincera si asa interpretasem, eronat... In plus de asta, la prima postare nu stiam daca vorbesti per ansamblu sau strict de prezent. M-ai surprins putin...

Multumesc tuturor pentru mesaje.

Copilpierdut, sa va ajute Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 09.03.2011, 18:40:37
_ruxa_ _ruxa_ is offline
Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Maria, ce ai rezolvat cu interviul?
Reply With Quote
Vechi 11.03.2011, 16:23:25
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de _ruxa_ Vezi mesajul
Maria, ce ai rezolvat cu interviul?
A fost bine. Cu demersuri pe mai departe. Promit ca revin cu detalii saptamana viitoare. :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nu mai stiu... Marcus Nunta 23 19.11.2016 21:27:42
Cum impacam viata duhovniceasca si viata lumeasca? sophia Biserica Ortodoxa Romana 40 28.12.2012 19:53:52
nu stiu ce sa fac , ajutati-ma allex_adriana Nunta 17 14.03.2011 21:08:08
Viata duhovniceasca vs Viata sanatoasa razvan90 Generalitati 4 08.12.2010 23:54:23
Nu stiu ce sa fac.... Valy76 Pocainta 14 26.07.2010 20:48:15