![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Am scris-o intr-un conext pe care trebuie sa-l citesti. Era chiar contextul pentru care ai folosit cuvinte urate si pacatoase la adresa mea. De aceea vreau ca macar sa aflu ca iti sustii vorbele urate dupa ce intr-adevar citesti. Nu poti sa faci afirmatii pe seama mea daca nu citesti macar. Apoi iar te astept sa-ti ceri iertare! Nu de alta dar risti sa nu fii mantuita pentru ca pacatuesti cu voia.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Problema e mult mai serioasă și e legată de păcatul primar: mândria. Asta l-a pierdut și pe Lucifer... Domnul să aibă milă!
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai mandri cei care au modificat dogmele ortodoxe,ca sa aiba glorie.
|
|
|||
|
|||
![]()
Poți sta liniștită nu le-a modificat nimeni. Până și eu recunosc că au rămas aceleași în ultimii 1700 de ani. :)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pe oricine.
"De aceea, cel căruia i se pare că stă neclintit să ia seama să nu cadă." (1 Cor.10,12) "Înaintea prăbușirii merge trufia și semeția înaintea căderii." (Pildele 16,18) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta-ne si lumineaza-ne! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Neoprotestantii s-au rupt de catolici. In aceasta situatie sa nu spui ca la adventisti Duhul Sfant vine numai de la Tatal. Si intram in dogme. Ceea ce voua nu va place. De fapt nu exista nici un crez adventist. Si acum il adaptezi, pentru ca nu are nicio importanta pentru adventisti daca Duhul Sfant este numai de la Tatal. Si asa va faceti secta in secta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|