![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Faptul ca nu exista o temelie solida sau nu exista interes fratesc in comunitatea ortodoxa face ca de fiecare data cand caut sa vizitez detinuti in penitenciare, sa gasesc o gramada de frati ortodocsi (daca isus ne-a numit El - Sfantul, Dumnezeu...pe noi frati eu cu atat mai mult trebuie sa ii numesc pe detinutii ortodocsi frati). Pierduti! Cui ii pasa? Vor fi ei mantuiti daca nici cu Sfintele Taine nu se impartasesc? Isus L-a dus pe Dumnezeu in casele sarmanilor, pacatosilor si chiar a fariseilor si vamesilor. Printre mormintele demonizatilor, in sinagoga sau in casele celor bogati. Cititi tot capitolul 25 din Matei! Detinutii va asteapta! Saracii va asteapta pe la casele lor. Biserica poate astepta pina faceti un bine macar in ajunul sarbatorilor voastre. Un bine pentru ai vostrii. Lasati tastatura jos si fiti crestini in actiune!. Daca va intereseaza zonele Islamice, va recomand tinuturile Saharei, Turcia - pe care ati pierdut-o si India, China, Orientul Mijlociu intreg. Sunt oameni si prin tinuturile Artice...Voi sunteti mai multi si mai puternici financiar. Statul va sponsorizeaza si din salariile noastre. Jungla Amazoniana e plina de semi -salbatici. CAtolicii si penticostalii se lupta pe acolo. In tinuturile Braziliei aam vazut panouri ca sa vada tot....reclama nu la Bautura sau tigari, ci la Isus. Chematii pe oameni la Hristos! Unde scrie ca Maica Domnului e inca in viata?
Ce zice sarpele? 4. Atunci sarpele a zis catre femeie: “Nu, nu veti muri! Si ce zice Dumnezeu?... - ne-a zis Dumnezeu: “Sa nu mancati din el, nici sa va atingeti de el, ca sa nu muriti!” Au murit Adam si Eva dupa acel eveniment? Desigr. Nu mai sunt printre noi astazi. Doar daca nu i-ati intalnit dvs din intamplare. Probabil o reincarnare sau duh (iscusinta Diavolului pentru cei care nu cred Cuvantul Scripturii - caci ei nu au parte de nimic din ce se petrece sub soare). Curaj tuturor acelora care ca si Timotei nu au lepadat Scriptura in locul Datinei. |
|
|||
|
|||
![]()
Wow!! Cata prostie pe metru patrat.
Mare este gradina Domnului si multi sar gardu.:) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Altceva de cat bla, bla, bla!!! Discutati la subiect! Si nu uitati de porunca a 6-a : Sa nu ucizi!
21. Nu oricine Imi zice: Doamne, Doamne, va intra in imparatia cerurilor, ci cel ce face voia Tatalui Meu Celui din ceruri. 23. Si atunci voi marturisi lor: Niciodata nu v-am cunoscut pe voi. Departati-va de la Mine cei ce lucrati faradelegea. 21. Ati auzit ca s-a zis celor de demult: “Sa nu ucizi”; iar cine va ucide, vrednic va fi de osanda. 22. Eu insa va spun voua: Ca oricine se manie pe fratele sau vrednic va fi de osanda; si cine va zice fratelui sau: netrebnicule, vrednic va fi de judecata sinedriului; iar cine va zice: nebunule, vrednic va fi de gheena focului. 23. Deci, daca iti vei aduce darul tau la altar si acolo iti vei aduce aminte ca fratele tau are ceva impotriva ta, 24. Lasa darul tau acolo, inaintea altarului, si mergi intai si impaca-te cu fratele tau si apoi, venind, adu darul tau. Astept sa te scuzi pentru pacatul tau inaintea mea si inaintea lui Dumnezeu, iar eu te voi ierta. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E foarte la subiect intrebarea... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AndruscaCIM;188281]Eu sunt ortodoxa, insa nu am avut ocazia sa aflu ce confesiune ai tu...mi-ai putea spune te rog ce confesiune ai?
E foarte la subiect intrebarea... Aseara am avut rabdarea sa prezint intr-o ordine coerenta normele dupa care imi ghidez credinta. Apoi daca le citesti si nu esti lamurita inca, iti voi spune. Dar ma indoiesc ca facandu-ma prost, cu o gandire normala si nesanatoasa nu ai parcurs totusi ceea ce am postat. Dumneata subscrii cu toata lumea fara sa cercetezi? Ortodoxa esti de asemenea pentru ca ceilalti zic ca-i bine asa? Nu ai convingeri si pareri proprii? Este de ajuns sa pacatuiesti doar pentru ca si ceilalti din Biserica (nu o sa folosesc cuvantul secta pentru a nu va jigni - sectele se deosebesc conform legii) voastra fac asa? Astept totusi cereri de iertare. Si nu glumesc acum! 23. Deci, daca iti vei aduce darul tau la altar si acolo iti vei aduce aminte ca fratele tau are ceva impotriva ta, 24. Lasa darul tau acolo, inaintea altarului, si mergi intai si impaca-te cu fratele tau si apoi, venind, adu darul tau. 25. Impaca-te cu parasul tau degraba, pana esti cu el pe cale, ca nu cumva parasul sa te dea judecatorului, si judecatorul slujitorului si sa fii aruncat in temnita. 26. Adevarat graiesc tie: Nu vei iesi de acolo, pana ce nu vei fi dat cel din urma ban. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
[quote=valy72001;188296]
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=AndruscaCIM;188300]Atat timp cat eu citesc ce ai scris dumneata ai obligatia sa citesti ce am scris ca sa vezi negru pe alb cine sunt si ce cred. Fara nici o retinere. Dar trebuie totusi sa citesti! Stii vorba romaneasca cu toaca?!?
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar eu as vrea sa stiu confesiunea din care faceti parte, nu are nume sau de ce refuzati?
Last edited by AndruscaCIM; 05.12.2009 at 17:43:48. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|