![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
inca nu-mi pica fisa cum se va numi urmatoarea gripa
![]() ![]() ehe...mai sunt multi bani de incasat....
|
|||
|
|||
![]()
Daca tot sunteti atat de cunoscatori / cunoscatoare, poate-mi explicati si mie in ce consta diferenta, din punct de vedere al nocivitatii, dintre acest vaccin si cel de anul trecut pentru gripa sezoniera? Sau dintre el si cel de hepatita B?
Care e mai nociv si de ce? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Acum vine intrebarea, ce sens au unele vaccinuri, care apar peste noapte...nu li se cunosc efectele adverse si sunt si cam misterioase? Na, adica bun, fac un vaccin, dar macar sa stiu daca e imperios necesar, e ceva real, sau e doar un sf, menit sa aduca bani companiilor farmaceutice, care nici nu isi dau interesul in unele cazuri sa inspire credibilitate si responsabilitate????
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
gripa romaneasca...asta va veni....atatea discutii....nimeni nu stapaneste nimic....nici doctorii, nu cred ca mai stapanesc chestiile astea....oricum....ne distrugem....easy and safety!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica iti zic cate in luna si in stele daca e sa treci la ceva concret si sa aduca dovezi in sprijinul afirmatiilor lor, nimic. Ca "se vorbeste", "unii zic", etc. astea nu sunt dovezi. Si n-ar fi atat de mare baiul daca ar fi vorba doar de gripa porcina ca aici poate nu e ceva asa grav. Dar asa cum s-a intamplat si cu opozitia la vaccinarea HPV se va intampla si acum, de aici se va ajunge usor la opozitia la orice fel de vaccinuri (tot la fel de "argumentat") si asta deja e o chestiune de viata si de moarte cu care nu ne mai putem juca. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit gripa porcina? | Lavrentiu | Generalitati | 11 | 24.04.2011 15:52:10 |
Un actor răpus de gripa porcină ! | cristiboss56 | Generalitati | 13 | 06.01.2010 20:45:48 |
Gripa porcina sau gripa porceasca? | iulyaan | Generalitati | 38 | 18.11.2009 17:16:56 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 11.05.2009 00:24:45 |
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? | lifeman | Generalitati | 0 | 08.05.2009 12:09:17 |
|