Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.01.2010, 13:27:42
anaana71's Avatar
anaana71 anaana71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.11.2009
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru anaana71
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Bine, acum sincera sa fiu chiar nu tanjesc dupa ierni ca in Siberia...de fapt ce spun eu, chiar asa e iarna asta ( si cel putin aici in Germania, nu a mai fost asa o iarna, cu atata zapada si frig de ani buni, si cam toata Europa a fost luata prin surprindere de acest anotimp)...iar asta nu denota decat ca toate pronosticurile cercetatorilor care sustineau incalzirea globala, si ca ursii si focile vor muri, ghetarii se vor topi si bla bla ( in loc sa recunoasca ca ursii si focile mor constant din cauza vanatorilor, si nu ca se topesc ghetarii )...au cam picat!

E clar ca "incalzirea aia globala" s-a cam incheiat...

Veri calde, oooof of of si un pantof ce n-as da sa fie si aici 30 de grade, dar uite ca aici vara e la fel ca intotdeauna....temperaturi pana in 25, si ploi multe...si rar de tot zile insorite rau
incalzirea globala e un fel de gripa porcina
Vechi 14.01.2010, 13:39:32
AndruscaCIM's Avatar
AndruscaCIM AndruscaCIM is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.08.2009
Locație: Germania
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
incalzirea globala e un fel de gripa porcina
Cercetatorii lui peste'...cu alte cuvinte, care papa bani cu nemiluita pentru a inventa si tese cat mai multe sf-uri
Reply With Quote
Vechi 14.01.2010, 13:49:57
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

inca nu-mi pica fisa cum se va numi urmatoarea gripa cumva gripa legumicola? sau o sa fie divizata in gripa cepeasca, grupa varzeasca, gripa cartoafa, etc? hahahahahha
ehe...mai sunt multi bani de incasat....
Vechi 14.01.2010, 13:56:40
bmadalin bmadalin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.07.2009
Locație: Ilfov
Implicit

Daca tot sunteti atat de cunoscatori / cunoscatoare, poate-mi explicati si mie in ce consta diferenta, din punct de vedere al nocivitatii, dintre acest vaccin si cel de anul trecut pentru gripa sezoniera? Sau dintre el si cel de hepatita B?

Care e mai nociv si de ce?
Reply With Quote
Vechi 14.01.2010, 14:04:22
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmadalin Vezi mesajul
Daca tot sunteti atat de cunoscatori / cunoscatoare, poate-mi explicati si mie in ce consta diferenta, din punct de vedere al nocivitatii, dintre acest vaccin si cel de anul trecut pentru gripa sezoniera? Sau dintre el si cel de hepatita B?

Eu sunt intuitiva de exemplu, nu am facut nici vaccinul pentru gripa sezoniera, si basca...am si auzit ca unii l-au facut si tot s-au gripat

Acum vine intrebarea, ce sens au unele vaccinuri, care apar peste noapte...nu li se cunosc efectele adverse si sunt si cam misterioase?

Na, adica bun, fac un vaccin, dar macar sa stiu daca e imperios necesar, e ceva real, sau e doar un sf, menit sa aduca bani companiilor farmaceutice, care nici nu isi dau interesul in unele cazuri sa inspire credibilitate si responsabilitate????
Reply With Quote
Vechi 14.01.2010, 14:08:30
AndruscaCIM's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de anaana71 Vezi mesajul
inca nu-mi pica fisa cum se va numi urmatoarea gripa cumva gripa legumicola? sau o sa fie divizata in gripa cepeasca, grupa varzeasca, gripa cartoafa, etc? hahahahahha
ehe...mai sunt multi bani de incasat....
Gripa iepureasca...
Reply With Quote
Vechi 14.01.2010, 14:33:51
anaana71's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Gripa iepureasca...
na, ca la asta nu m-am gandit
Vechi 14.01.2010, 16:21:35
philalex philalex is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.05.2007
Locație: Bucuresti
Implicit

gripa romaneasca...asta va veni....atatea discutii....nimeni nu stapaneste nimic....nici doctorii, nu cred ca mai stapanesc chestiile astea....oricum....ne distrugem....easy and safety!
Reply With Quote
Vechi 14.01.2010, 16:37:09
vlad90's Avatar
vlad90 vlad90 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.05.2009
Locație: Rivulus Dominarum
Implicit

Citat:
În prealabil postat de bmadalin Vezi mesajul

Totusi, eu nu inteleg insistentele tale referitoare la acest vaccin?!
Vechi 14.01.2010, 17:09:15
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vlad90 Vezi mesajul
Totusi, eu nu inteleg insistentele tale referitoare la acest vaccin?!
Pentru ca multi vorbesc si habar nu au despre ce vorbesc :)

Adica iti zic cate in luna si in stele daca e sa treci la ceva concret si sa aduca dovezi in sprijinul afirmatiilor lor, nimic.

Ca "se vorbeste", "unii zic", etc. astea nu sunt dovezi.

Si n-ar fi atat de mare baiul daca ar fi vorba doar de gripa porcina ca aici poate nu e ceva asa grav.

Dar asa cum s-a intamplat si cu opozitia la vaccinarea HPV se va intampla si acum, de aici se va ajunge usor la opozitia la orice fel de vaccinuri (tot la fel de "argumentat") si asta deja e o chestiune de viata si de moarte cu care nu ne mai putem juca.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit gripa porcina? Lavrentiu Generalitati 11 24.04.2011 15:52:10
Un actor răpus de gripa porcină ! cristiboss56 Generalitati 13 06.01.2010 20:45:48
Gripa porcina sau gripa porceasca? iulyaan Generalitati 38 18.11.2009 17:16:56
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Stiri, actualitati, anunturi 1 11.05.2009 00:24:45
Informatii despre cum se manifesta gripa porcina? lifeman Generalitati 0 08.05.2009 12:09:17