![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Cat despre ceea ce au facut slujitorii lui Dumnezeu pomeniti de dvs. (acei Sfinti Parinti), este bine primit. Dumnezeu sa fie slavit pentru ca prin acesti slujitori ai Sai, ne-a daruit Sfanta Scriptura "care poate sa ne dea intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Iisus Hristos." (2 Timotei 3:15). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Efeseni 4.5 "Este un Domn, o credință, un botez," Matei 16.18 "Și Eu îți zic ție, că tu ești Petru și pe această piatră voi zidi Biserica Mea și porțile iadului nu o vor birui." O Biserică care a existat și a adus oamenii la mântuire cu mult înainte de crearea sectei adventiste in America secolului 19. O Biserică care a păstrat nealterat Adevărul de credință. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Si aceasta este Biserica formata din toti cei care au "pazit poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus(Apocalipsa 14:12)". Si acestia nu au pe frunte etichete de "ortodocsi" sau "adventisti" sau alte denumiri.
Suntem departe de a ajunge la aceeasi concluzie. Eu nu am de gand sa slavesc vre-o confesiune religioasa. Singurul caruia pot sa-i multumesc si sa-L slavesc, din toata inima, este Dumnezeu. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și biblia spune: Efeseni 4.5 "Este un Domn, o credință, un botez,"
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar totusi noi suntem insemnati cu semnul Domnului... pe care voi l-ati pepadat. De ce oare?....
|
|||
|
|||
![]()
Stimată soră, vezi că în limbaj biblic semnul este al Fiarei și nu ți-aș dori să ai parte de el...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu vorbeam de "Semnul Fiului Omului"... Sper sa nu le confunzi....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Semnul Fiului Omului se va arăta pe cer (Mat. 24,30), nu vor fi însemnați oamenii cu el. De însemnat cu un semn (pe mâna dreapta sau pe frunte) vor fi însemnați doar închinătorii la Fiară. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si care va fi semnul care se va arata pe cer, dupa parerea ta?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Atentie la sectanti | Bogdan N | Generalitati | 21 | 02.06.2011 20:22:05 |
o sa fim considerati teroristi? | knight2u | Generalitati | 3 | 28.10.2009 11:52:42 |
Portrete de sfinti/Sfinti si sfintenie | alecsandru | Biserica Romano-Catolica | 18 | 20.04.2007 19:46:05 |
|