Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.08.2007, 12:09:28
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Laurentiu
Viitorul Patriarh al Romaniei, oricare va fi el, va fi de origine evreu si va face parte din sinagoga satanei..A prorocit Pr. Adrian Fegeteanu de la Lainici, Locuri rele
Am inregistrarea de la Danion.???
Vad ca tot nu am inteles ca totul este condus din afara de cei din U.E.
Si alegerile viitorului Patriarh vor fi influentate din afara se doreste unirea religiilor sa fie o singura religie si pentru ca statele membre ale U.E. sunt majoritatea catolice cu exceptia catorva care sunt protestante, dar asta conteaza mai putin aici vrasmasul are planuri mult mai viclene, se vrea un patriarh care sa le faca jocul celor din U.E.
Ai inregistrarea cu Pr. Adrian Fegeteanu de la Lainici ?
Reply With Quote
Vechi 15.08.2007, 13:00:48
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

O am este foarte scurt si trebuie sa dai la maxim sa se auda
?
dar nu stiu sa o trimit numai decat numai pe messenger
sau sa-mi explici cum in alt fel ca eu nu stiu
Reply With Quote
Vechi 15.08.2007, 13:24:59
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

in caz ca vrea cineva inregistrarea si eu nu sunt..Sa o contacteze pe Sebastiana!
Reply With Quote
Vechi 16.08.2007, 09:50:26
ancah
Guest

Implicit

LAurentiu: va fi de origine evreu

Ce inseamna asta: ca se trage din parinti evrei, sau doar ca are un stramos evreu?
Reply With Quote
Vechi 16.08.2007, 10:45:40
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ancah

Ce inseamna asta: ca se trage din parinti evrei, sau doar ca are un stramos evreu?
nu pricepi?, e vorba de proorocie de la Dumnezeu; nu e ceva de bine... au fost catziva sfintzi care au proorocit ceva similar... iar parintele Adrian, l-am ascultat pe un film video si este un batran monah demn de toata increderea...
Reply With Quote
Vechi 16.08.2007, 10:50:51
ancah
Guest

Implicit

Draga svovi, partial mai inteleg si eu cate odata, dar intrebarea mea se refera la originea evreiasca: se trage din parinti evrei sau este evreu pentru ca are stramosi evrei. In cazul al doilea e mai greu sa ne dam seama de situatie.
P.S. Ma uimesti cu "titulatura" ta, aparent fara de sfarsit.:)
Reply With Quote
Vechi 16.08.2007, 11:06:36
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

ancah draga, ai de grija ca nici dintre cei aleshi nu vor pricepe dar apoi tu sau eu, dar eu cred ca duhovniceshte trebuie priceput sau oricum shi duhovniceshte nu numai... deci mie imi pare ca Laurentziu pe baza inregistrarii a parintelui Adrian zice ca e ceva de rau, ceva necurat cu viitorul patriarh...
Reply With Quote
Vechi 16.08.2007, 11:26:48
Noesis Noesis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 08.07.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi
Citat:
În prealabil postat de ancah

nu pricepi?, e vorba de proorocie de la Dumnezeu; nu e ceva de bine... au fost catziva sfintzi care au proorocit ceva similar... iar parintele Adrian, l-am ascultat pe un film video si este un batran monah demn de toata increderea...
Parca sunteti in evul mediu.Conspiratii peste tot. Este foarte putin probabil...care dintre ierarhii care ar fi candidati ar fi din neam de evrei, dupa voi??

Eu din cate stiu s-a terminat cu proorociile de la Dumnezeu o data cu Sfantul Apostol Ioan si cu Apocalipsa. Ar trebui sa fim mai atenti si sa nu ne lasam influentati de ce spun unii si de ce spun altii si sa le luam drept proroocii de la Dumnezeu.

Reply With Quote
Vechi 16.08.2007, 11:38:21
ancah
Guest

Implicit

Noesis, incearca sa citesti mai multe replici, inaintede a te arunca si a face afirmatii nepotrivite. Nu noi am emis ideea...noi doar ne-am intrebat. Dar asta poti afla doar citind cateva pagini in urma.
Reply With Quote
Vechi 16.08.2007, 11:40:18
vsovi vsovi is offline
Banned

Implicit

Domnule Noesis poi s-au terminat cu proorocile cu privire la venirea Mantuitorului in lume, cu intruparea Domnului Iisus Hristos, dar prooroci ai lui Dumnezeu sunt shi vor fi intotdeauna... de exemplu shi stiintza face unele proorocii studiind shi interpretand rezultatele, sau scriitorii SF... dar proorocii adevaratzi spun de la Dumnezeu ca noi sa ne stim pazi mai bine! dar spune shi Domnul ca multzi se vor ridica in Numele Sau shi vor face semne mari shi probabil prooroceli dar mai mult ca sa inshele... despre orice lucru (mantuire, apocalipsa, sfarshit, stiintza...), shi noi din cand in cand vrand-nevrand shi trebuie sa luam aminte shi la noi sa nu inshelam mai ales cu o falsa smerita cugetare... eu asha am intzeles... :dontgetit:
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Serbia are un nou Patriarh cristiboss56 Stiri, actualitati, anunturi 4 24.01.2010 21:57:31
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42
Ce credeti despre noul Patriarh andorueca Generalitati 14 19.05.2008 21:33:56
noul patriarh!o lovitura a politicului? iuliann Generalitati 26 29.08.2007 02:43:30