![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
O am este foarte scurt si trebuie sa dai la maxim sa se auda
? dar nu stiu sa o trimit numai decat numai pe messenger sau sa-mi explici cum in alt fel ca eu nu stiu |
|
|||
|
|||
![]()
in caz ca vrea cineva inregistrarea si eu nu sunt..Sa o contacteze pe Sebastiana!
|
|
|||
|
|||
![]()
LAurentiu: va fi de origine evreu
Ce inseamna asta: ca se trage din parinti evrei, sau doar ca are un stramos evreu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Draga svovi, partial mai inteleg si eu cate odata, dar intrebarea mea se refera la originea evreiasca: se trage din parinti evrei sau este evreu pentru ca are stramosi evrei. In cazul al doilea e mai greu sa ne dam seama de situatie.
P.S. Ma uimesti cu "titulatura" ta, aparent fara de sfarsit.:) |
|
|||
|
|||
![]()
ancah draga, ai de grija ca nici dintre cei aleshi nu vor pricepe dar apoi tu sau eu, dar eu cred ca duhovniceshte trebuie priceput sau oricum shi duhovniceshte nu numai... deci mie imi pare ca Laurentziu pe baza inregistrarii a parintelui Adrian zice ca e ceva de rau, ceva necurat cu viitorul patriarh...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu din cate stiu s-a terminat cu proorociile de la Dumnezeu o data cu Sfantul Apostol Ioan si cu Apocalipsa. Ar trebui sa fim mai atenti si sa nu ne lasam influentati de ce spun unii si de ce spun altii si sa le luam drept proroocii de la Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Noesis, incearca sa citesti mai multe replici, inaintede a te arunca si a face afirmatii nepotrivite. Nu noi am emis ideea...noi doar ne-am intrebat. Dar asta poti afla doar citind cateva pagini in urma.
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Noesis poi s-au terminat cu proorocile cu privire la venirea Mantuitorului in lume, cu intruparea Domnului Iisus Hristos, dar prooroci ai lui Dumnezeu sunt shi vor fi intotdeauna... de exemplu shi stiintza face unele proorocii studiind shi interpretand rezultatele, sau scriitorii SF... dar proorocii adevaratzi spun de la Dumnezeu ca noi sa ne stim pazi mai bine! dar spune shi Domnul ca multzi se vor ridica in Numele Sau shi vor face semne mari shi probabil prooroceli dar mai mult ca sa inshele... despre orice lucru (mantuire, apocalipsa, sfarshit, stiintza...), shi noi din cand in cand vrand-nevrand shi trebuie sa luam aminte shi la noi sa nu inshelam mai ales cu o falsa smerita cugetare... eu asha am intzeles... :dontgetit:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Serbia are un nou Patriarh | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 24.01.2010 21:57:31 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
Ce credeti despre noul Patriarh | andorueca | Generalitati | 14 | 19.05.2008 21:33:56 |
noul patriarh!o lovitura a politicului? | iuliann | Generalitati | 26 | 29.08.2007 02:43:30 |
|