![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
* Edit: Mi se pare extrem de simplu, un agricultor care s-a considerat prooroc si a prezis a 2 a venire a Mantuitorului si s-a vazut ca e mincinos....e un om care nici macar nu mai trebuie luat in considerare! Proroocii mincinosi sunt prezisi in Biblie de altfel....si se vad cu ochiul liber foarte usor, nu e nevoie ca ei sa se auto proclame prooroci sau sa isi dea importanta, daca spun prostii, orice om banal isi poate da seama ca sunt niste oameni care nu au legatura cu Dumnezeu....mai simplu si mai logic decat atat nici ca ai ce concluziona.
Cei care urmeaza oamenii care nu au treaba cu Dumnezeu si se joaca de-a proroocia...sunt fara Dumnezeu, iarasi foarte simplu... ![]() P.S. Am postat fara sa corectez reformularile ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
apropos de ce spuneti aici. mi-a placut filmul Luther
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Dureros este faptul ca cel cu coarne i-a manipulat atat de bine pe fondatorii astia razvratiti incat au mers din greseala in greseala si asta din mandrie si dorinta de a deveni independenti de orice dogma sau autoritate...ori asta nu poate fi pe placul lui Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Insa daca nu te ntereseaza sufletele celor ce mor in pacat nu e nevoie sa te stresezi prea mult. :D |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ti se pare asa ciudat sa ai dragoste crestineasca? Asta i-a atras pe oameni catre Hristos si apostoli si ceilalti ucenici. Insusi Dumnezeu se defineste in Biblie ca fiind dragoste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Si-au luat-o singuri, alungandu-i pe locuitori...
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu cred ca nimic nu se intampla pe pamantul acesta fara sa fie ingaduit de Dumnezeu. Exista in Biblie proorocia ca evreii vor fi risipiti printre neamuri si promisiunea ca vor fi readusi in tara lor. Domnul le-a promis asta si vedem ca s-a implinit.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu te asteptai la acest raspuns.Un raspuns de crestin- ortodox convins.Pacat ca Doriana nu cunoaste frumusetea ortodoxiei.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|