![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
:)Viconia o fi capul femeii barbatul, dar femeia este inima barbatului si fara inima degeaba cap;)
Cat despre acoperitul capului, nu ti-l mai acoperi, desi eu cred ca este un gest de evlavie pentru Maicuta Domnului. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si oricum, cred ca creshtin-ortodoxia este singura religie din lume care nu are forme de ura la adresa femeii, adica de misoginism, dar obiceiurile in ce priveshte portul femeii in Biserica shi la rugaciune se specifica de Sfantul Ap. Pavel, ca nu au fost aduse prin Creshtinism obiceiuri noi si practici noi privind portul femeii.... deci sunt aceleashi dintotdeauna date de Dumnezeu... Si nu-i ispiteshti tu pe barbatzi, stai linishtita... cineshtie ce-l ispiteshte pe fiecare ... |
|
|||
|
|||
![]()
Odata fiind la m-rea Petru-Voda la pr Iustin, era acolo o indracita. Printre multe altele striga asa:VOI CARE SUNTETI IN PANTALONI ALE MELE SUNTETI INCA DIN LUMEA ACEASTA. EU SUNT dumnezeul VOSTRU
Daca ma veti asculta sau nu, daca va veti justifica sau nu, sinecr e problema fiecaruia..dar eu v-am spus cele ce am auzit! Ce veti face mai departe e alegerea voastra...Dar sa ne fereasca Bunul D-zei si Maicuta Domnului sa vedeti/auziti cate am vazut/auzit eu...Nu doresc nimanui..NU JUDEC si eu am purtat pantaloni dar am renuntat. Am o prietena care nu poate face copii, i-am spus asa: Elena daca acum Maica Domnului ti-ar spune lasa pantalonii ptr totdeauna si vei avea copii, ce vei raspunde? S-a uitat lung la mine si a spus NU NU_I CORECT!! credeti-ma am inceput sa plang de mila noastra... Iubim atat de mult pacatul incat tipam in gura mare ca nu-i corect ADEVARUL!! Ganditi-va dragelor...merita???? eu nu voi mai scrie altceva sa nu va asteptati sa va raspund cele ce am avut de spus..am spus..restul e DECIZIA VOASTRA! jenica |
|
|||
|
|||
![]()
Jenica, am inteles mesajul tau referitor la pantaloni. Dar ce sa ma fac eu, care sunt aproape obligata din cauza seviciului sa port pantaloni?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Anca, eu zic sa faci o cerere la conducere sa te lase sa porti fusta si bluza, sau macar halat. Daca iti cer explicatii, chiar poti sa le spui "din considerente religioase". Ce, parca pe musulmance le marginalizeaza cineva?... eu am vazut aici in State functionare de banca si customer service in shopping-uri in tinuta lor traditionala.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ei, nu e obligatoriu in pantaloni, dar e mult mai comod, iar in fusta as face nota discordanta. Ma voi sfatui cu duhovnicul, ca sa fiu cu constiint impacata. Va multumesc ca mi-ati atras atentia si m-ati sfatuit de bine.
|
|
|||
|
|||
![]()
hai sa va spun eu cum trebuie shi ce trebuie sa purtatzi ca shtiu exact, ca am vazut cu ochii mei realitatea acestui cuvant ieshind din Hristos, venind de la Dumnezeu.
Poi Credintza Sfanta sau sfintzenia Domnului care o cere de la noi avea masura Lui adica era cat Hristos, shi avea pe cap o basma indoita deasupra, cum au maicile shi femeile, cam de un deget (pe orizontala deasupra), care invelea capul acestei fecioare, nu stiu cum erau hainele ei ca era din cap pana in picioare de un alb mat care nu era ca o sursa de lumina shi nici nu refleca lumina, iar acest obiect parea mort intrucat nu era o fintza vie dar era ca o femeie inclusiv fatza ii era alba shi hainele parca erau una cu ea asha fel incat totul era dintr-un duh alb foarte dens, nu era nici ceatza shi nici abur ca era mult mai dens, nu era nici piatra deshi parea un obiect de un alb de culoare cam ca varuiala de pe peretzi, zapada, plasticul mat, dar era ca un obiect fara viatza format intreg dintr-un duh foarte dens alb mat, care era lumina fara sa lumineze shi fara sa reflecte lumina, shi Dumnezeu iubea nespus acest obiect, sa-i zic Cuvant, care mi-a aratat mie cum arata sfintzenia Domnului... si de aici se poate intzelege cum trebuie sa se imbrace fiecare... |
|
|||
|
|||
![]()
Multumim Ovidiu:cool:
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa ne imbracam in sfintenie! Multumim, svovi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Tinuta barbatului in biserica | Hartford | Tinuta in Biserica | 55 | 19.02.2025 19:02:45 |
tinuta femeii in biserica | lore86 | Tinuta in Biserica | 469 | 04.08.2016 15:47:33 |
Spovedania trebuie tinuta | costel | Pocainta | 10 | 29.01.2010 15:08:28 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
trebuie sa eavem tinuta aprte | beatrice | Tinuta in Biserica | 66 | 13.11.2007 22:02:57 |
|