![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
pentru ca atunci cand faci anumite lucruri bune depinde de motivatie, cred eu.
Care pot fi de 2 feluri: ori ca le faci ca asa esti tu "bun", si alta motivatie ar fi ca le faci de dragul lui Dumnezeu, ca asa iti cere Dumnezeu. |
|
|||
|
|||
![]()
Si tu in ce categorie iti incadrezi faptele bune?
|
|
|||
|
|||
![]()
in a doua categorie...stiu cine sunt si unde ma indrept, si cand sunt obosita si nu mai pot...imi aduc aminte pentru cine fac toate lucrurile astea, mai cer putere si merg mai departe :)
|
|
|||
|
|||
![]()
Ai putea da un exemplu concret in care sa nu poti face un lucru bun, sa ceri ajutor de la Dzeu si apoi sa reusesti sa il faci?
|
|
|||
|
|||
![]()
oh, da :) De exemplu, sa vorbesc de rau pe cineva, o barfa mica (doar sunt fata) :P si imi vine pe limba sa zic ceva despre persoana respectiva(nu de bine). In momentul acela imi dau seama ca e o barfa si asa de usor as putea sa zic, dar ma rog sa capat puterea sa tac (lucru care la unii nu e f usor :P), cer putere de la Dumnezeu sa imi tin gura si asa reusesc...ca altfel crede-ma ca de la mine nu pot.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ba da :)
Te intreb doar daca crezi ca Dzeu se ocupa cu de-astea :) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Isaia 40:29 :"El da tarie celui obosit, si mareste puterea celui ce cade in lesin" :) |
|
|||
|
|||
![]()
```````
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 12:10:26 |
Ce sunt cele 7 plansuri | roman2010 | Generalitati | 3 | 13.07.2010 18:53:35 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|