![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Si toate se intampla in America.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pina la care moment dat si de ce depinde de motivatie?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Parerea mea este ca iarasi a fi " caldicel" e net mai bine decat a fi rece.....nu se stie cat dureaza pana sa devina caldicei cei reci, si daca nu cumva le place si " gerul' interior ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apocalipsa 3:16 "Dar, fiindcă ești căldicel, nici rece, nici în clocot, am să te vărs din gura Mea. " eu cred ca cei care sunt buni prin fortele proprii sunt mult mai periculosi decat cei "reci", deoarece ei zic ..sunt bun, nu am dat in cap la nimeni, nu injur...de ce sa am nevoie de Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Na, eu clar ma consider " caldicica"...sau cum sa ma consider induhovnicita si sa arat de sus cu degetul spre cei cu o treapta mai jos, caldiceii ? ![]() Numai Dumnezeu stie cum stam cu spiritualitatea, dar eu nu inteleg pozitia celor care ii considera pe altii caldicei, cand de fapt ar trebui sa stim ca intotdeauna mai avem de lucrat la noi cu ajutorul lui Dumnezeu ![]() Da, e foarte probabil ca pe parcursul vietii sa se mai ajunga la mandrie, asumarea unor merite...dar e vorba ca eu incerc sa privesc din afara aceasta ierarhizare facuta intre crestini si constat ca ea e facuta cam la modul asta: buni=caldicei => rai si cumva ca cei fara nici o conduita morala( desi crestini)= o mai mare posibilitate de a deveni mai buni decat cei caldicei...si nu inteleg ce sta la baza acestei prezumtii???? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca nu intelegi care e ideea. Oamenii pot fi lasati cu o anumita structura interioara, unii nu au repere si nici nu vor sa le gaseasca...altii pur si simplu nu omoara, nu jignesc, nu fura, nu devin corupti pentru ca nu au aceste tendinte.
Ideea e ca tot binele pe care reusim sa il facem se datoreaza lui Dumnezeu, binele nostru fiind un pas catre ceea ce vrea Dumnezeu de la noi...si atunci omul fara Dumnezeu poate avea tendinta sa isi asume merite pe care nu le are, cand de fapt Dumnezeu ne ajuta sa mergem pe calea cea dreapta spre mantuire, numai ca si noi trebuie sa avem acest scop mereu in cuget, altfel nu ne rezumam decat la superficialitate si self-sufficiency... ![]() Last edited by AndruscaCIM; 22.10.2009 at 14:20:12. |
|
|||
|
|||
![]()
pentru ca fara Dumnezeu nu poti sa ajungi in cer :)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cele mai sarace tari din Europa sunt cele crestine(ortodoxe) | cocacoc | Generalitati | 70 | 15.10.2010 12:10:26 |
Ce sunt cele 7 plansuri | roman2010 | Generalitati | 3 | 13.07.2010 18:53:35 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
(Cum) sunt informate femeile inainte de avort? | andreicosmovici | Generalitati | 10 | 11.08.2008 08:29:04 |
|