![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
boo! boo! mai ai multe de invatat si trait, garcon.... voi reveni.
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
La valeur n'attends pas le nombre des années. Au revoir :)
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
tu de ce citesti pe staniloaie ? ai citit tu ce scrie EGW despre Hristos? Eu personal am citit doar 2-3 carti ale ei. O respect .Cred ca Dumnezeu a luminat-o ,cum a facut si cu altii si atit. Vrei sa-ti spun povesti de prin ortodoxie care se cheama a fi inspirate si care nu sufera comparatie cu ce a scris EGW? Edy Constantinescu e unul din pastorii care stiu bine ce a scris EGW si care face parte din cei care nu sint de acord cu faptul ca biserica i-a cladit un "piedestal" asemenea sfintilor de pe la voi. Si eu sint de acord cu el si multi altii. Asta nu inseamna ca ce a scris ea nu e de valoare. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia asculta tu cum prezinta omul acela Evanghelia poate incepi sa-L cunosti pe Hristos mai bine . http://oxigen.tv/ Nici un om nu poate intelege totul de unul singur ,poti asculta pe unul sau pe altul care au studiat mai mult . Dar daca nu treci prin propriul tau filtru ca sa intelegi ceva ,cum crezi ca vei avea o descoperire ,proprie tie , a lui Isus ca Mintuitor personal ,cind tie ti-e mintea pe la unul sau pe la altul care ii crezi tu mai sfinti . Vei cunoaste doar descoperirea lor ,iar a ta va fi a lor. Atuul protestantilor este cercetarea Scripturilor. Tu vezi o problema ca sint multe curente .E normal , nu esti obisnuit cu asa ceva . Viata e diversa,Dumnezeu asa a creat-o . De ce vreti voi sa o uniformizati dupa chipul si asemanarea voastra? |
|
|||
|
|||
![]()
Unde ai intilnit tu manele crestine la azs???
Daca nu cunosti ,nu vorbi si mai ales de mindrie, vad ca nu-ti dai seama ce e in inima ta cind spui ce spui. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Singurul scop al vieții e mântuirea sufletului, pregătirea lui pentru a intra în Rai (sf. Calinic) Last edited by ovidiu-s; 24.11.2009 at 00:14:06. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă e biserică chreștină, de ce nu întâlnești în ea doar icoana lui Christos? El a fost și încununat cu martiriu, a oferit și învățătură generațiilor nevrednice de Numele Său... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un raspuns va rog ! | cristian98 | Botezul | 10 | 08.01.2013 01:11:14 |
un răspuns..! | myself00 | Generalitati | 5 | 16.03.2012 17:17:29 |
raspuns | verona | Generalitati | 2 | 23.10.2006 19:44:56 |