Citat:
În prealabil postat de Maranatha
Cum crezi ca a ademenit-o sarpele pe Eva? Nu prin simt .Ia sa vezi ce bun e fructul acela al cunoasterii binelui si raului si ajungi ca Dumnezeu ,a zis el.
Si ea a ales ca doar iubea frumosul si tot ce e bun.Daca nu cunostea ce e rau!.
|
Asa cum a ademenit sarpele pe om in Rai , asa ademenesc cultele NP pe oameni:
"Crede in isus si te boteaza si vei fi mantuit" ...dupa care il tot amageste (diavolul pe om prin gura pastorului) ca este mantuit , ca nu trebuie sa mai faca nimic , ....si sarmanul om inregistreaza aceste cuvinte si se considera mantuit...daca un ortodox vb cu el , duhul mandriei il face pe NP sa-si arate superioritatea fata de "pacatosul de ortodox".
Nici un pacat nu mi se pare mai grav in lumea NP decat PACATUL MANDRIEI....apoi , sa nu crezi ca nu mai au ei pacate , stiute de ei si de D-zeu.
Citat:
În prealabil postat de Maranatha
Daca cinti lui Dumnezeu din tot sufletul ,atunci ai frica de Dumnezeu ,iar aceasta frica se traduce prin respect profund ,nu frica de un asupritor.
.
|
Daca ai canta lui D-zeu manele crestine va da voua frica de El , apoi eu ma bucur. De cate ori aud cantece ale NP imi vine sa dansez .....de hip-hopuri crestine , de rock-crestin , etc are nevoie D-zeu ?
"Frica prin respect profund" - aici ai dreptate , ca nu dansati pe melodii din respect fata de D-zeu care se pomeneste in cantare.
"Frica de asupritor" - D-zeu rasplateste fiecaruia dupa faptele sale , fie in lumea asta , fie in cea viitoare. Daca nu am avea frica de D-zeu am ajunge sa facem rautati nenumarate .