![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu alte cuvinte, tocmai mi-ai dorit o boala grea atat trupeste cat si la mansarda :)
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Jane Says;225059]Dumnezeu sa aiba mila de noi toti si ne apere de asa ceva.
Cu alte cuvinte, tocmai mi-ai dorit o boala grea atat trupeste cat si la mansarda :)[/QUOTE DRaga,boala nu e o sperietoare ptr crestinul adevarat!e pedagogie curata! |
|
|||
|
|||
![]()
Ai spus ca si ortodoxia are erori.....crede, si nu cerceta !!!
Cine are urechi sa auda, aude...cine are ochi sa vada, vede !!!!! Doamne ajuta Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
DE 16 pagini solicit un raspuns:explicati-mi si mie cum poate dracul intra pe un fond de curatenie,chin,rugaciune,post,milostenie,etc?eu nu am gasit niciunde in lecturile mele religioase o astfel de posibilitate!va ascult!si apoi ingropam acest subiect!
|
|
|||
|
|||
![]()
@kiralina, ce boli ai vindecat pana acum?
|
|
|||
|
|||
![]()
asta nu e un raspuns!
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=zoridezi;225067]@kiralina, ce boli ai vindecat pana acum?[/QU
Cazuistica e bogata,si merge de la afectiuni simple la chestiuni complicate,dar daca incep sa insir,mi se va spune ca nu e posibil,sau ca ma mandresc! |
|
|||
|
|||
![]()
Pai spune-mi si mie ca ma intereseaza. Cazuri concrete :)
|
|
|||
|
|||
![]()
hahahahhaahahhhhhhhhhhhhhhhh
am ras cu gura pana la urechi !!!!! Unde ti-e iubirea crestineasca pentru aproapele???????????????? draga mea, prietena mea cea mai buna se ocupa cu bioenergii !!!!! Si crede-ma ca stiu ffff multeeee, si nici cu ea nu-s deaccord...si nu am cum sa fiu atata timp cat e o chestie neortodoxa. Si ea mi-a urat sa am nevoie de un terapeut, de ce nu en recomanzi sa ne rugam, postim, spovedim, imparstasim, sa iertam, sa ne iubim aproapele... Cine esti tu sa ceri , ca eu si Jane sa avem nevoie de un terapeut???? Cumva Dumnezeu si nu stim noi??????????? Doamne ai mila!!!! Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[QUO
TE=zoridezi;225070]Pai spune-mi si mie ca ma intereseaza. Cazuri concrete :)[/QUO Lucrez de 2 ani,si iti spun ce s-a putut face pana acum:orice durere s-a estompat pana la disparitie,apoi boli cronice s-au dus destul de repede:ulcere,gastrite,bronsite,cardiopatii etc.verificate la medic!apoi,marea mea bucurie a fost cand dupa o luna de tratament,o doamna mi-a spus ca i-a disparut tumoarea ovariana!si mai am de descoperit pana unde pot merge,sunt la inceput! |
![]() |
Tags |
bioterapie, înșelare demonică |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez | Savonarola | Sfinti Parinti (Patrologie) | 15 | 20.07.2013 13:28:48 |
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei | tigerAvalo9 | Generalitati | 34 | 02.12.2010 15:37:16 |
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor | gheorghecoser23 | Preotul | 5 | 25.06.2008 17:01:23 |
|