![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Alin, m-ai facut sa rad cu lacrimi..
Citat:
![]() Fumul gros alb NU apare in filmarile sfintei lumini.. (asta pt cei care cred in teoria substantelor care se aprind spontan si concomitent la toti oamenii!) (aaa.. si stiti ca fosforul se tine in apa ca sa nu ia foc spontan in contact cu oxigenul din aer? adica lumanarile ar trebui sa fie ude.. etc... si la cat de agresiv arde fosforul, eu una nu as vrea sa tin in mana o lumanare cu fosfor pe ea :))))), cu atat mai putin 33! ) Last edited by anna21; 11.04.2010 at 23:54:30. |
|
|||
|
|||
![]()
Fosforul intr-o cantitate ff. mica probabil n-ar apuca sa produca cine stie ce fum.
Insa magneziul n-are nici un rol in autoaprinderea fosforului, ba dimpotriva si-ar trada prezenta printr-o flacara orbitoare (chiar si in miniatura), care nu seamana deloc cu flacara unei lumanari. Pe vremuri era folosit pe post de flash de blitz la aparatele alea foto antice, cu placi, in care fotograful isi baga capul intr-o cutie neagra ("aparatul de fotografiat"). Arderea lui n-ar dura decat o fractiune de secunda (arde rapid) insa "mini-flash" -ul aprinderii ar fi fara doar si poate vizibil. Iar arderea este insotita de degajarea unei mari cantitati de caldura care ar face praf fitilul, practic lumanarea s-ar stinge imediat dupa. Ar fi fost bine daca "explicatia" ramanea la fosfor dar dupa cum am argumentat nu tine nici asa. Si e adevarat, arsurile cu fosfor sunt oribile, fosforul era folosit ca substanta incendiara (in diverse combinatii) in razboi. http://en.wikipedia.org/wiki/White_phosphorus scuze pentru exemplificarea prea ..explicita dar poate le mai taie unora pofta de speculatii rupte de realitate: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ayman2.jpg Chiar si in cantitati mici, efectele nu sunt deloc neglijabile. Eu raman la invitatia sa ne faca Andrei demonstratia in cauza cu lumnarile, fie ele si fara fosfor alb. Treaca de la noi! Last edited by AlinB; 12.04.2010 at 00:16:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Revin la intrebarea mea,ce interes ar avea preotii,patriarhii etc.sa falsifice o minune?
|
|
|||
|
|||
![]()
Geniala intrebare..
Ma intreb daca ar fi cineva in stare sa raspunda.. Ia sa vedem: avem un evreu, vreo 5-6 atei, tot cam atati protestanti, un ortodox "original".. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Chiar nu-ti sta bine asa periuta:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Crede si nu cerceta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E ultima postare de pe pagina prcedenta, probabil de asta ti-a scapat. Ramane sa ne explici si de ce nu se ard cu flacarile alea de o palma sau asta n-ai sesizat-o fiind mai preocupat de a contabiliza orbirea altora? Si ai ramas desigur dator si cu explicatia stiintifica la intoarcerea Iordanului ca tot ai luat-o pe panta asta.. Last edited by AlinB; 12.04.2010 at 11:21:53. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|