![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Alin, vezi ca mi se pare ca isi bate joc de noi. Nu stiu daca merita atata raspuns.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
multumesc mult pt lamurire!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E bine ca ti-ai mai pus ordine in idei, important este sa ramai la gandul asta.. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Va multumesc mult tuturor!
Citat:
![]() Mi-a zis sa vin de cate ori simt nevoia..la doua saptamani, sau chiar in fiecare saptamana pt o perioada. Adevarul e ca nu vreau sa-l necajesc f des cu problemele mele ca sunt constienta ca nu ma are doar pe mine la spovedit, ma simt putin aiurea si cand stau mai mult de vorba cu parintele si dupa mine asteapta multi sa se spovedeasca, dar pentru o perioada cred ca o sa trec peste toate astea... o sa merg imediat ce incep sa ma chinuie gandurile si cad in tristete.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne miluieste!! Casiana cununia in fata sfantului altar nu e o legatura oarecare ce se desface asa cum desfaci un siret cand te impiedici in el ( poate e prost exemplul, dar asa avem tendinta , sa o rupem la fuga de la primele 2-3 incercari) , e un parteneriat in 3 - el, ea si Dumnezeu. concret, concret cu ce putem sa-ti fim de folos? rugaciune evident. daca vrei sa citesti, sunt o gramada de carti despre cum sa biruim deprimarea, fa o vizita la o librarie "Sofia". si mai este acatistul Sf. Arhanghel Rafail - ajutatorul celor ce poarta binecuvantata cruce a cununiei. asteptam cu bucurie sa ne zici ca azi ti-a fost mai bine decat ieri si maine ca ti-a fost mai bine ca azi. si tot asa |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nici vorba sa-mi bat joc, de unde chestia asta? Eu nu-mi permit sa-mi bat joc de cele sfinte. doar am dat citatul asta din juramantul casatoriei pentru ca nu il aveam la indemana pe cel din Biblie care exprima aceeasi idee
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
2. Interpretarea apartine BOR si nu mie, eu am relatat ce am gasit rapid printr-o cautare la acest subiect. 3. Cred ca mai putem si glumi pe-aici, nu e bine sa fim asa scortosi 4. Nu ma framanta, mi se pare doar trist ca am o polemica cu cineva cu care, de fapt, ar trebui sa fiu in armonie. De aceea nici nu o sa mai comentez subiectul, am spus ceea ce am avut de spus si am argumentat, cine citeste cu atentie, vede asta. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|