![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
uite:
9. Iar Eu zic vouă că oricine va lăsa pe femeia sa, în afară de pricină de desfrânare, și se va însura cu alta, săvârșește adulter; și cine s-a însurat cu cea lăsată săvârșește adulter. deci e clar, femeia ramane victima. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu cumva cea lasata pentru ca e desfranata?
|
|
|||
|
|||
![]()
nu, pentru ca n-ar mai fi nicio invatatura, e aia cinstita, saraca de ea...
edit.normal, unii vor zice ca ce, punem nevoile trupului inaintea celor spirituale?!? dar astia sunt fameni cu totii, dupa parerea mea, legatura spirituala profunda, intre un barbat si o femeie, o precede pe cea trupeasca, sexualitatea ii completeaza pe cei doi. Last edited by Lancelot; 03.04.2017 at 22:42:28. |
|
||||
|
||||
![]()
Ala cu sinodul in care se dezbatea daca femeia are suflet/e om(in functie de versiune) e un mit urban, la fel ca Papa Ioana sau ca evreii o fac prin cearsaf.
|
|||
|
|||
![]()
probabil ca face parte din propaganda protestanta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Partial corect. E scrisa de un luteran, posibil inspirata dintr-o anecdota vaga spusa de Sf. Grigore din Tours prin secolul VI.
https://en.wikipedia.org/wiki/Synod_...souls.22_issue Banuiesc ca si-au bagat si iluministii coada dupa aia, ca aia papau tampeniile propagandistice pe care le spuneau protestantii si catolicii unii despre altii, si le "reutilau" ca atacuri anti-religioase. Telefonul fara fir in actiune.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ps.la noi, adica la Rumunica, in Bucuresti n-am auzit pe nimeni, se abtin sa afirme asa ceva barbarii. ![]() Last edited by Lancelot; 04.04.2017 at 07:18:07. |
|