![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
aPoc VII 13 - 14
lucA VIII 9 - 10 IO AN XIV 6 - 7 aPoc XXII 7 - 14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca citesti NT in greaca ai sa vezi folosit cuvantul ortodox sau ortodoxie foarte des; problema e ura ta fata de ortodoxie si biserica ortodoxa , care te orbeste si iti impietreste inima, combinata cu ignoranta; |
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, dă textul acela să-l pot verifica și eu, stai calm n-o să-ți cer să te razi în cap daca zice altceva versetul. Nu poți da tot NT, dă măcar un singur verset să vedem dacă în original scrie orthodox (sau mă rog, ceva asemănător).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
prostul tot prost ramane , n-ai ce-i face;
Ortodox = drept credincios Ortodoxia/e = dreapta credinta acuma cauta sintagmele astea in Biblie si vezi ce gasesti |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Matei 5:22 "Dar Eu vă spun că; ori și cine se mînie pe fratele său, va cădea supt pedeapsa judecății; și oricine va zice fratelui său: ,Prostule!` va cădea supt pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: ,Nebunule`, va cădea supt pedeapsa focului gheenei." |
|
|||
|
|||
![]()
esti tu fratele meu? nu.
|
|
|||
|
|||
![]()
Dacă nu-L ai ca Tată pe Dumnezeu, probabil că nu...
|
|
|||
|
|||
![]()
ce legatura are Biserica cu portile iadului? nici una; la fel nici eu cu tine;
|
|
|||
|
|||
![]()
Aștept versetul în continuare, dacă nu exista spune franc: "am greșit, nu exista un asemenea text în Biblie", iar eu iti voi spune "nu face nimica, toti gresim".
|
![]() |
Tags |
dfgergheg |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Au protestantii si neoprotestantii o Traditie proprie? | Florin-Ionut | Secte si culte | 90 | 14.02.2012 13:25:48 |
problema mea... | soulonfire | Generalitati | 41 | 18.08.2011 21:46:52 |
am si eu o problema.. | noname | Umanitare | 6 | 26.12.2008 00:16:18 |
Dialogul ortodoxiei cu neoprotestantii | PadreCory | Secte si culte | 0 | 20.06.2008 23:42:10 |
|