![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stii ca te intrebasem candva „de unde atatea minciuni si atata ura in inima ta?”. Acuma insa m-am prins. M-ai luminat cu un singur cuvant. Deci... tu ai un angajament sa deversezi gunoaie pe forum? Ahaa... Situatia e chiar mai bine decat ma gandeam. Pareai o mutatie genetica in lumea crestina dar se pare ca, cel mai probabil, ai o inima mai buna decat ceea ce razbate din postarile tale. Dar, ce sa-i faci, angajamentul e angajament...:)) Last edited by penticostalulmantuibil; 02.08.2010 at 11:26:13. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cea pururea fericita si prea nevinovata, si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat heruvimii,si mai marita fara de asemanare decat serafimii care,fara stricaciune pe Dumnezeu Cuvantul ai nascut Pe tine,cea cu adevarat nascatoare de Dumnezeu,te marim " Oare Iisus Hristos nu era si Dumnezeu ? Cel nascut ca om,nu era totodata si Dumenzeu? La acest Dumnezeu ,si anume doar la Fiul,si doar in firea omeneasca,se refera termenul de nascatoare de Dumnezeu. Pentru ca acel copilas nascut ,desi avea corp de om,si plangea de foame ca oricare copil,persoana sa nu era alta decat a lui Dumnezeu Fiul.Firea da,era in 2 firi ,adica mai exista si o fire dumnezeiasca,care in nici un caz nu a fost nascuta de fecioara. Dupa firea Dumnezeiasca ,Fiul este fara inceput si fara timp Dar ,acelasi Dumnezeu etern,ia in Sine si fire omeneasca.Ei bine aceasta fire este nascuta din femee,si are inceput in timp.Si pentru ca aceasta fire omenasca nu are alta persoana,nu exista un avatar,un Iisus papusa care sa asculte de vointa Fiului,omuletul nascut trebuie sa fie cineva totusi.El este tot Dumnezeu,anume Fiul lui Dumnezeu intrupat in om. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu miluieste-ne pe noi!
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur |
|
||||||
|
||||||
![]() Citat:
"Că Eu sunt Domnul și nu M-am schimbat și voi n-ați încetat să fiți fiii lui Iacov." - Maleahi 3:6 Sau si mai clar apare in Iacov afirmatia ca Dumnezeu e neschimbator: "Toată darea cea bună și tot darul desăvârșit de sus este, pogorându-se de la Părintele luminilor, la Care nu este schimbare sau umbră de mutare. " Zice ori nu zice ca in Dumnezeu nu este schimbare? Citat:
"Noe însă a aflat har înaintea Domnului Dumnezeu. " Omenirea a continuat prin Noe, insa ceilalti din vremea Lui au fost omorati prin potop. Faptul ca Dumnezeu regreta un lucru nu inseamna ca Dumnezeu si-a schimbat legile, cum incerci tu sa spui. Citat:
Asta nu inseamna ca Dumnezeu se schimba , El ramane acelasi. Citat:
Circumcizia era specifica poporului evreu si nu te mantuia ci doar declara apartenanta persoanei respective la poporul evreu. De unde si pana unde te mantuie circumcizia? E un mare talmes balmes in mintea ta. da, dar nu a fost circumcis, circumcizia era pentru poporul evreu. Enoh a fost mantuit pentru ca a umblat cu Dumnezeu. Asta scrie Scriptura, nu ca a fost circumcis. Citat:
Citat:
[/quote] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ceea ce a facut Zacheu dovedea faptul ca era o alta persoana, schimbata de credinta in Hristos. El care alta data fura si napastuia pe altii, acum dadea impatrit, nu pentru ca sa fie mantuit, ci pentru ca fusese mantuit si viata lui se schimbase. Ma mira cum nu vezi schimbarea dinauntru lui Zacheu, avea o inima nou, era un om nou, era nascut din nou. De aceea Hristos ii spune ca a fost mantuit. Citat:
Maria Magdalena s-a schimbat dupa intalnirea cu Hristos, nu mai era persoana aceea curvara. Daca tu imi arati in Bible unde spune ca Maria a mai curvit dupa....si ca nu s-a schimbat brusc atunci accept ideile tale, dar eu din ce vad viata ei a luat o intorsatura la 180 grade. Asta inseamna sa fii nascut din nou. Voi ortodocsii nu intelegeti un lucru care e f simplu si anume ca sfintirea e cea care dureaza toata viata , si nu mantuirea. Mantuirea e un dar si pe acela il primesti si din acel moment incepe sfintirea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Duhul" sectarilor penticostali http://www.youtube.com/watch?v=VgrXG_4oewA http://www.youtube.com/watch?v=1-R5L...eature=related "Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut ? Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea." (Matei 7, 21-23) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cam asta am vrut sa spun si eu in ceea ce-l priveste pe Zaheu. Cu bucurie a spus ca va da inapoi impatrit(nici nu poti fi altfel decat bucuros cand te aflii in prezenta Adevarului) dar sunt multi care isi pierd entuziasmul(precum grauntii cazuti in maracini din pilda semanatorului). Am crezut ca Maria Magdalena e una si aceeasi cu Maria Egipteanca, de-aceea am spus ca trebuie sa te lupti cu demonii patimilor toata viata. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In ce priveste citatul din Matei, ma amuza de cate ori il vad aruncat de colo colo, fara ca celui care-l foloseste sa-i treaca prin cap ca poate chiar el este cel la care se refera. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|