![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand ma gandesc ca in binecuvantatele societati traditionale, nu-asa-demult-defuncte, ofensarea mamei unui barbat se putea solda cu o moarte brusca si violenta a ofensatorului, ma cuprinde melancolia. Acum, unii or fi zicand, mental, cand discuta, cine stie, de mama lui X sau Z "necurata aia de cuva ambulanta cu ovule, aka mama aluia". Sau, de ce nu, de propria mama. In fond, vorba lui Napoleon, "si mama si sora tot femei sunt", nu? Mihai, cele mai bune trupe paramilitare ale partidelor/religiilor scelerat-extremiste sunt compuse din frustrati sexual. De la Hezbollah, Hamas, si Lupii Cenusii cetire. Q. E. D. De exemplu, numitul Mehmet Ali Agca era un astfel de "normal". Last edited by celestial_pottery; 03.01.2013 at 01:58:21. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
si nu vrei sa ma luminezi din nou? Eu unul NU-MI ADUC AMINTE de raspunsul tau la acesta intrebare. In cazul in care ai raspuns si eu am uitat, imi cer scuze anticipat
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate dacă îmi dai și tu versetul unde spune "desfrânați, căutați plăcerea și numai plăcerea"! Apropo versete biblice ai primit, explicații la fel. |
|
||||
|
||||
![]()
Gasiti aici, printre citatele de la Sfintii Parinti, si trimiterile la cuvintele biblice in privinta desfranarii, pentru cine le cauta:
http://www.crestinortodox.ro/editori...rea-70065.html Prima e Evrei, 13,4. lectura placuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Cine nu vrea amice?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
............
Last edited by ovidiu b.; 24.09.2013 at 16:39:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, doar căutarea plăcerii, evitând rostul instinctului.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|