![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
viata asta pamanteasca este un dar de la Dumnezeu. Orice lucru primit de la EL, nu are cum sa fie lipsit de importanta
|
|
|||
|
|||
![]()
E clar că nu știi ce vorbești. Tocmai ai spus: "si eu sunt crestin ortodox, DAR religia crestin ortodoxa NU se bazeaza pe "sfintii" partinti, ci pe Biblie. Hristos ne-a lasat Biblia, NU ideile personale ale unor fete bisericesti"....iar Dragos te-a invitat să te documentezi, căci faci mari confuzii.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea înțeleg exact ce vrei să insinuezi. Dar de ce părintele Arsenie? Sunt atâția părinți care au trăit curat și prin faptele lor fiind modele de viață pentru noi mirenii. Au fost și monahi cât și preoți de mir. Exemple avem, doar să alegem unul sau mai multe și să le urmăm. Modelul de viață a mireanului trebuie să fie monahul (bineînțeles cu îndatoririle sale familiale), iar pentru monah modelul de viață trebuie să fie îngerul.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mda...când ceva nu ți-e comod, dai vina pe păreri personale.
![]() Tu singur ai dovedid că ai o gândire sectară, bazată pe Biblie și pe interpretarea ta personală, și cam atât. Last edited by ovidiu b.; 03.01.2013 at 20:35:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Păi vezi tot acolo ce este Sfânta Tradiție și care sunt cele 8 izvoare ale ei. Mai ales ce e menționat la punctul 6.
|
||||
|
||||
![]()
asta de unde ai scos-o? Modelul de viata al mireanului (si nu numai) este Hristos
|
|
||||
|
||||
![]()
amin amice...amin!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate deveni abstinenta o problema? | teodoraianys | Generalitati | 110 | 21.09.2013 20:09:21 |
Cine da lui isi da, cine face lui isi face | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 11.10.2011 13:18:21 |
Cine poate face o religie unica pe tot pamintul?? | Mihai36 | Generalitati | 14 | 28.07.2011 19:42:24 |
Educație sexuală în școli iar | Iustin32 | Generalitati | 21 | 28.09.2009 21:30:02 |
|