![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cât privește case de rugăciune sectante ori sinagogi, nu am absolut nimic împotriva lor: chiar prefer ca zid în zid cu locuința mea, în locul actualului birt din care ies seara bețivi ca să facă pipi la mine pe poartă, să se deschidă o sinagogă, o moschee, orice lăcaș de cult care i-ar ajuta pe oameni să scoată la iveală ce e mai bun în ei. Și sectanții, și evreii și toți plătesc impozite și taxe și amenzi și alimentează cu bani bugetul de stat, ei pentru ce să nu aibă loc de rugăciune și loc în care copiii lor să învețe despre dumnezeii lor ? Deci, când spunem "sectanții își construiesc case de rugăciune cu bani de la bugetul de stat", în realitate sunt chiar banii lor. Statul, în principiu, cheltuie banii spre binele cetățenilor. Binele lor înseamnă și spitale și case de rugăciune. De ce să se facă numai spitale ?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si nu am zis sa se faca doar spitale. Dar ... mai bine iti dau un exemplu. De la mine de acasa si pana la locul de munca fac aproximativ 25 de minute, pe jos. Pe acest traseu destul de scurt trec pe langa 3 biserici nou construite. Chiar pe langa ele, nu o strada mai in colo. Doua dintre ele nici nu sunt terminate, dar se lucreaza de zor la ele. Asta desi in cartier erau 4-5 biserici ortodoxe mai vechi + una catolica. Cate asezaminte sociale s-au construit? ZERO Ti se pare normala situatia? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu toate ca este nefiresc, in sistemul medical am ajuns sa avem ca si in Biserica, "doctori fara de arginti". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In cazul medicilor ... |
|
|||
|
|||
![]()
Dintr-un articol recent:
Citat:
Contributiile de la credinciosi sunt infime. Pai daca nu-i cerere, de ce se mai construiesc acele biserici din bani publici? Dupa care: Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
BBC: Sistemul sanitar romanesc e in pragul colapsului .
Din 2007 incoace 8000 de medici au cerut sa plece din tara (chiar acum am vazut scris pe realitatea). Cine e de vina ? Pai hai sa vedem. 90% ortodocsi => 90% copiii lui Dumnezeu. => Dumnezeu n-are grija de copiii lui . Unde gresesc ? Eram intrebat care e legatura lui Dumnezeu cu sistemul economic. Pai hai sa vedem, care e legatura lui Dumnezeu cu tara asta ? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bineinteles, asta daca bisericile alea chiar ajutau la ceva.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu il crezi pe Dumnezeu un fel de Iliescu umblind dupa noi si incercind sa ne cumpere cu o bucata de salam. Lucrurile nu stau asa. Dumnezeu nu-si cumpara prietenii si nici nu are nevoie de ceva/cineva. Cei care au nevoie de Dumnezeu sintem noi! Acum ca sa fi prieten cu Dumnezeu nu-i de loc usor. Vezi matale cit de greu este sa fi doar angajatul unui imbogatit din frauda, cite scoli si cite probe trebuie sa treci. Dumnezeu doreste prieteni sinceri NU INTERESATI si de o valoare minima...numai ca minimul asta a Lui noua ni se pare imposibil! Nu stiu daca ai copii sau nu, dar daca n-ai iti spun eu cum sta treaba cu copiii. Cind un copil de-al meu face o gresala eu il pedepsesc si incerc adesea constrictiv sa-l indrept. Daca copilul unui vecin face o astfel de gresala....greseala asta ma cam lasa rece! (Stiu n-ar trebuii dar....) Copiii lui Dumnezeu, poporul ales a trecut si trece prin nenumarate incercari, este vadit ca nu-i "normal" ce li se intimpla, de ce doar lor si de ce tot timpul? Dupa venirea lui Iisus au aparut si copiii vitregi, adica noi crestinii care nu stiu de ce ar trebuii sa fim lasati de capul nostru cam cum fac eu cu copiii vecinilor!!! Legatura cu economia este simpla: bogatia nu face casa buna cu credinta! Exista exceptii ca in orice dar fapt este ca cel bogat este Dumnezeul lui! Problemele noastre incep nu din saracie sau necazuri ci din faptul ca dorim sa fim crestini dar dupa legile lumii nu a lui Dumnezeu, iar asta nu-i posibil! Citat:
Hai sa raportam numarul de biserici nu la spitale ci la crime, la injuraturi, la furt, la avort, la perversitati ca sa intelegem ce nu functioneaza si de unde atita necaz. Si nu sintem noi cei mai loviti, sint altii care n-au nici o biserica in tara pentru ca cu totii sintem creatia lui Dumnezeu si El are copiii Lui "preferati" dar de iubit ne iubeste pe toti! Faptul ca exista aceste biserici si o mina de preoti si credinciosi adevarati face ca Romania sa nu fie distrusa complet asa cum am merita! Last edited by bmd; 12.08.2010 at 10:23:35. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Copiii din spitale | Adriana Cluj | Umanitare | 0 | 11.04.2012 08:30:57 |
Biserici din Romania cu moaste 1 | Bucurie | Moaste | 10 | 09.07.2011 00:21:12 |
taxele in biserica si in spitale | Mirela0110 | Generalitati | 53 | 18.02.2011 20:19:40 |
Biserici Ortodoxe si Biserici Schismatice | adelin | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 4 | 27.01.2010 22:34:48 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|