![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru ca nu stii :))
Tare greu e sa recunosti un adevar atat de evident.. :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
|||||||
|
|||||||
![]()
In capul tau si dupa clasificarile tale :)
Dar daca tii neaparat.. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Nu ar fi prima data... Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Eu tot nu inteleg ce confirmari practice ai vrea : Uite cum a aparut universul instant. Uite cum a inviat Lazar. Uite cum poate sa apara un pom din neant.
![]() Daca le-am avea nu am mai vorbi despre minuni ca le-am intelege la fel cum intelegem si de ce fulgera sau de ce e mai frig noaptea si mai cald ziua. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce naiba va concediati logica de dragul evlaviei?! |
|
|||
|
|||
![]()
Cam asa ceva.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai analogia e cam aiurea pentru ca inca nu a facut nimeni un univers. Nici nu a trezit vreun mort la viata dupa 3 zile, timp in care trupul aceluia se imputise.
![]() Ce e greu de inteles - El a spus si s-au facut - a poruncit si s-au zidit. Cum ? A acordat asa de fin explozia initiala incat a reiesit un raport exact intre barioni si protoni, fapt care a permis aparitia Hidrogenului si Heliului prin nucleosinteza. De aici totul e floare la ureche. ![]() Sau a facut toate exact asa cum sunt. A spus sa fie pamant si a aparut Pamantul. A spus sa fie Soare, Luna, galaxii samd si au aparut toate astea fara sa mai fie nevoie de nici un acord fin si de nici o nucleosinteza. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E inutil sa stresezi creierul cand e putin si chinuit deja :) De asta a fost si Geneza scrisa ca atare. Sa fie inteleasa de la cretin in sus. Iti dai seama daca era un curs de fizica, biologie, chimie, etc. Era data la gunoi si Moise considerat nebun :) De asta au fost si doar 10 porunci. Si asa oamenii se pierd de pe la primele 3 :))
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 19.02.2016 at 00:57:19. |
|
|||
|
|||
![]()
Uite eu daca dau acum drumul unui joc pe PC ( sa-i spunem Freelancer ) vad acolo un univers intreg construit exact asa. Unul a spus sa fie o planeta la coordonatele x, y ,z. Si a aparut o planeta, nu a fost nevoie de nici o nucleosinteza.
Si pentru ca-s destept pot sa fac si minuni. Pot face sa apara o nava din neant cu ajutorul unor scripturi ( cu s mic :) ). Pacat ca nu e nimeni acolo sa observe lucrul asta. Aia pare mai greu de facut - sa creem fiinte care au constiinta proprie dar nu-i nimic, se lucreaza la asta. In definitiv daca iti arata cineva un celular acum 100 de ani ai fi spus ca e o minune. ![]() |
|